Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Przedstawiamy... maskotki |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 11-01-2009, 16:05
|
|
|
Easnadh napisał/a: | No i generalnie wszystko z siebie ściąga |
...taki Hosaka-sempai? ^^;
Hahahaha.
Teraz MUSICIE obejrzeć przynajmniej pierwszy sezon (i najlepiej tylko ten) Minamike. Tylko w ten sposób poznacie prawdziwą naturę Hosa... erm, Irysa. LOL! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-01-2009, 16:36
|
|
|
Gratuluję Jemotom nowego stanowiska :D
Jeśli mamy już Śliweczkę, to w zasadzie zapomniałem się spytać przedtem... czy Biszkopt ma coś wspólnego z Biskoto :D? |
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-01-2009, 16:57
|
|
|
BOReK napisał/a: | W plechach? Chyba za wcześnie na gnicie. :D |
No w plechach! Od wczoraj mnie boli, gdy mięśnie napinam... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-01-2009, 17:36
|
|
|
Ok. Ok. Po pierwsze:
IKa napisał/a: | <łapie Irysa i sadza na stosie książek> |
Ten obraz utknął mi w głowie, od kiedy pierwszy raz przeczytałam ten komentarz, a więc będzie do niego rysunek ^^
Easnadh napisał/a: | Kurczę, a ja mam odwrotne wrażenie. To Irys jest takim playboyem, w końcu to on skomplementował Śliweczkę we wstążeczce albo kazał jej pokazać cycki. No i generalnie wszystko z siebie ściąga (a że jest bizonem IKowym, to yaoi też tam jest, i sądząc z tego, jak przytula Bisza, to jest on jak najbardziej plejbojowatym seme XD). Z kolei Biszkopt jest zgryźliwy i ironiczny, i za to go lubię. |
Zakwikłam na całej linii. Dziękuję, Eas, za poprawę nastroju :3
BOReK napisał/a: | Amarth, może zacznij w wolnych chwilach tworzyć yonkomy. Serwis wzbogaciłby się o własny webkomiks! |
Jak kupie sobie tablet (a kupuję w tym tygodniu, zapewne), nauczę się nim posługiwać i będę miała jakieś pomysły, to mogę spróbować. Problem w tym, że ja jeszcze nigdy nie próbowałam się z rysowaniem komiksów, więc może być ciężko.
wa-totem napisał/a: | ...taki Hosaka-sempai? ^^; |
Boszsz, to teraz po prostu muszę narysować Irysa jak przytula dużą rybę XD
Daerian napisał/a: | Jeśli mamy już Śliweczkę, to w zasadzie zapomniałem się spytać przedtem... czy Biszkopt ma coś wspólnego z Biskoto :D? |
Właściwie to nie. Nazwałam go tak, bo lubię biszkopty ^^ A przy okazji wychodzi na to, że to Bisz i niezłe ciacho XD |
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-12-2009, 10:03
|
|
|
Przepraszam jeśli to pytanie już się pojawiło w innym temacie, ale kim jest ta maskotka? W końcu reszta maskotek została przedstawiona z imienia i charakteru, więc trochę dziwne że o niej zapomniano. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-12-2009, 10:18
|
|
|
A to jest Granat :) |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 04-01-2010, 16:41
|
|
|
Nie wiem, gdzie napisać, ale odczuwam ogromną potrzebę wyrażenia mojej pozytywnej opinii na temat nowego stylu.
Graficy, kawał dobrej roboty. Chwilowo odstawiam By Night, by podziwiać Waszą pracę. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 04-01-2010, 18:53
|
|
|
Nie przepadam za niebieskim, ale nowy lay sobie muszę zostawić, bo maskotki w wersji zimowej są absolutnie genialne. Zwłaszcza sfoszony mini-bizon Biszkopt (czyżby nie lubił czapeczek?). A Granat zdecydowanie Ma Styl (melonik! ...albo przynajmniej coś melonikopodobnego). |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|