Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierali |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-02-2014, 22:25 Dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierali
|
|
|
Dzisiejszego dnia sieć Empik rozpoczęła wysyłkę mojej debiutanckiej powieści fantasy zatytułowanej Gambit Mocy. Pomimo, że Gambit Mocy (znany części użytkowników tego forum jako Wielce Wiekopomna) dostępny jest już od kilku tygodni w księgarniach internetowych i stacjonarnych na terenie całego kraju wybrałem ten moment, gdyż najdalej w poniedziałek każdy będzie mógł pójść do salonu Empik i przekonać się naocznie, że work is done.
Z tej okazji chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy mnie wspierali i trzymali za mnie kciuki za ich moralną i merytoryczną pomoc oraz dobre rady (za te gorsze też chciałbym podziękować). Oraz zaprosić ich do lektury.
Dla przypomnienia: fabuła opowiada o losach księżniczki Samii, która, wygnana z ojczyzny przez opozycję marzy, by wrócić do domu na czele wielkiej armii i spłacić rachunki krzywd krwią i ogniem. Jak łatwo zgadnąć tematyka zahacza o politykę, dworskie intrygi i walkę o władzę. Nie jest też pozbawiona akcentów humorystycznych.
Gambit Mocy został wydany przez wydawnictwo Oficynka, znane głównie z książek sensacyjnych i kryminałów. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 15-03-2014, 21:40
|
|
|
Nie zauważyłem od razu, ale aż muszę zapytać.
...Dlaczego Piotr? |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 18-03-2014, 18:03
|
|
|
Bo to moje imię z bierzmowania. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 11-04-2014, 21:28
|
|
|
Recenzja na Ferenheicie
Ma się rozumieć pozytywna. |
|
|
|
|
|
waleed836
|
Wysłany: 02-06-2015, 13:02
|
|
|
Dla przypomnienia: fabuła opowiada o losach księżniczki Samii, która, wygnana z ojczyzny przez opozycję marzy, by wrócić do domu na czele wielkiej armii i spłacić rachunki krzywd krwią i ogniem. Jak łatwo zgadnąć tematyka zahacza o politykę, dworskie intrygi i walkę o władzę. Nie jest też pozbawiona akcentów humorystycznych. |
_________________ aliiii |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|