Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Webmanga i inne |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-02-2010, 16:13
|
|
|
Przy czym ostrożnie, odcinki bywają mocno NSFW. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
zombie_kitten
o.O
|
Wysłany: 13-07-2010, 09:49
|
|
|
Ja mam coś świetnego do polecenia :) Nie jest to manga, i nawet nie jest to raczej komiks, ale i tak jest super :)
http://www.mspaintadventures.com/?s=6
Jest to taka jakby historyjka obrazkowa stylizowana na grę, na każdej stronie jest obrazek, podpis, a pod nim link do następnej strony, najczęściej zapisany jako jakaś czynność (jak "Enter name"). Niektóre strony to bardzo fajne animacje we Flashu, i zdarzają się nawet proste gierki.
Na początku historia może się wydawać bez większego sensu, ale trochę później się wyłania naprawdę intrygująca fabuła ^^ |
_________________ "(...) And when men become free then mankind will be free.
May you be free of The Curse of Greyface.
May the Goddess put twinkles in your eyes.
May you have the knowledge of a sage,
and the wisdom of a child. Hail Eris."
- Principia Discordia |
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-07-2010, 19:00
|
|
|
Może nie webmanga, ale fajny webcomics:
http://questionablecontent.net/index.php
Póki co 1700 stripów, początkowo komedyjka o chłopaku, dziewczynie i małym robocie, która dość szybko ewouluje w obyczajówkę z absurdalnie "rozsądno-cierpliwym" głównym bohaterem. Chyba warto się zainteresować. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 28-11-2010, 23:39
|
|
|
Wygląda na to, że znalazłem coś dla siebie - The Becoming, reklamowany jako "Gothic Steampunk Fantasy Graphic Novel". Rzeczywiście, jest dosyć mrocznie, bohaterowie nie są tacy młodzi (dzieci się plączą w tle, ale można wytrzymać), humor obecny w śladowych ilościach. "Errant Story" zmierza ku końcowi, więc będzie co czytać. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 28-12-2010, 23:31
|
|
|
Następna ciekawostka - DELVE Into Fantasy. Autentyczne, mroczne i bardzo dobrze rysowane fantasy. Humoru niewiele, za to sporo angstu, dzieci nie stwierdzono - polecam! |
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-02-2011, 20:50
|
|
|
A ja mam coś co jest dosłownie Axe Crazy.
Jedyny. Prawdziwy. Superhero! Axe Cop.
Stworzone przez dwóch braci.
Scenariusz Malachai(lat 6), rysunek Ethan(lat 30).
Samo dzieło? By all that is holy, na żelkowe gargulce i Latające Potwory Spaghetti!
Jeśli myśleliście że widzieliście, czytaliście, cokolwiek kiedykolwiek i uznaliście to za chaotyczne to nie czytaliście tego.
Przy tym Multiświat (nawet w swych najlepszych czasach) wydaje się światem Prawa i porządku. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|