Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Errory na Forum: |
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-01-2009, 21:57
|
|
|
Could not update users table
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'manga, anime, matematyka, historia, filozofia (amatorska ;) ), literatura (zwła' at line 2
UPDATE phpbb_users SET user_email = 'ratek@gimakad.torun.pl', user_icq = '', user_website = '', user_blog = ', user_gallery = ', user_malist = ', user_occ = '', user_interests = 'manga, anime, matematyka, historia, filozofia (amatorska ;) ), literatura (zwłaszcza fantastyczna), RPG itd.', user_from = '', user_sig = '[i:eca3540779]Nie zgadzam się z tym, co mówisz, ale oddam życie, abyś miał prawo to powiedzieć.[/i:eca3540779] - Wolter IRC MACa.', user_custom_color = '', user_custom_rank = 'ZUAbójca', user_sig_bbcode_uid = 'eca3540779', user_viewemail = 1, user_aim = '3128437', user_yim = '', user_msnm = '', user_attachsig = 1, user_allow_signature = 0, user_allow_sig_image = 1, user_allowsmile = 1, user_allowhtml = 0, user_allowbbcode = 1, user_allow_viewonline = 0, user_showavatars = 1, page_avatar = 1, view_ignore_topics = 1, user_sub_forum = 1, user_split_cat = 0, user_last_topic_title = 1, user_sub_level_links = 2, user_display_viewonline = 2, user_notify = 0, user_notify_gg = 0, user_notify_pm = 1, user_popup_pm = 1, user_timezone = 1, user_dateformat = 'd-m-Y, H:i', user_posts_per_page = '15', user_topics_per_page = '50', user_hot_threshold = '25', user_lang = 'polish', user_style = 5, user_active = 1, user_actkey = '', user_birthday='7812', user_next_birthday_greeting='2009', user_gender = 1, allowpm = 1, irc_commands = '' WHERE user_id = 2761
Line : 699
File : usercp_register.php
Przy próbie zmianie czegoś w profilu wyświetla się coś takiego. Z informacji, które posiadam wynika, że nie tylko ja mam taki problem. ;) |
|
|
Shadow Dancer
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 29-01-2009, 21:59
|
|
|
Mam ten sam problem...
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 29-01-2009, 22:05
|
|
|
Właśnie wprowadzane są pewne usprawnienia w profilach. Problem jest tylko chwilowy.
Myślę, że dla efektów warto te kilkanaście minut poczekać. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 31-01-2009, 19:13
|
|
|
Na stronie głównej nie zaznacza mi nowych postów w Offtopiku, mimo iż pojawiły się w temacie "osoba niżej". Nie wiem czy dotyczy to tylko tego tematu. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 31-01-2009, 19:16
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Na stronie głównej nie zaznacza mi nowych postów w Offtopiku, mimo iż pojawiły się w temacie "osoba niżej". Nie wiem czy dotyczy to tylko tego tematu. | Zaznacza, ale w podforum "Gry i zabawy" |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 31-01-2009, 19:31
|
|
|
... No tak, zapomniałem, że takie mamy. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-02-2009, 18:35
|
|
|
Przez moment miałem napisane, że mam nieprzeczytane 65535 wiadomości. I jedna wiadomość mi zniknęła. |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-02-2009, 18:41
|
|
|
tilk napisał/a: | I jedna wiadomość mi zniknęła. |
PWka? To akurat moja wina, ale to nieważne ;) |
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 03-02-2009, 23:26
|
|
|
Usiłuję zmienić avatar, ale jak kilkam na wyślij, wyświetla mi się u góry strony:
Cytat: | Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /www/tanuki2_www/www/forum/includes/functions.php on line 3708
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /www/tanuki2_www/www/forum/includes/functions.php on line 3711
Warning: array_unique() [function.array-unique]: The argument should be an array in /www/tanuki2_www/www/forum/includes/functions.php on line 3712
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /www/tanuki2_www/www/forum/includes/functions.php on line 3717
Warning: file_get_contents(http://hastur.tanuki.pl/clear.php?files=&key=b014f1a51bba45ab9503b828e4013413) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /www/tanuki2_www/www/forum/includes/functions.php on line 3717 |
Poza tym galeria avatarów nie działa. Po kilknięciu w czyjąkolwiek pokazuje się: Błąd 404/Nie znaleziono. |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-02-2009, 23:52
|
|
|
1. W ciągu godziny zacznie działać. Hastur jak to Hastur ma kaprysy i nie do końca chce współpracować...
2. Naprawione. Poszło przy okazji ubijania plików podlinkowanych do galerii. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
mikolajp
|
Wysłany: 06-02-2009, 10:42
|
|
|
Próba zmiany avatara:
Cytat: | Could not contact remote storage. Please contact the board administrator with this message.
DEBUG MODE
Line : 3722
File : functions.php |
EDIT: udało się, ale mimo wszystko. :) |
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 06-02-2009, 11:32
|
|
|
Takie błędy mogą od czasu do czasu wystąpić, jest to związane ze sposobem przechowywania przez forum avatarów i grafik z podpisów - dla odciążenia głównego serwera pliki te są wysyłane do wolniejszej lokalizacji z tanim transferem. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-05-2009, 15:52
|
|
|
Chyba tego nie reportowałem i skończyło się na rozmowie przez gtalka z tilkiem.
Zauważyłem jakiś czas temu, że forum ma problemy z "!", który pojawia się w linkach do listy z tanuki anime, co sprawia, że nie da się takowego zamknąć w tagi [url]
Przykład. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 17-05-2009, 16:26
|
|
|
Naprawione |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-06-2009, 12:55
|
|
|
Przypominajka dla Cracka - nie da się robić zagnieżdżonych spoilerów.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Spoiler A
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Spoiler B
A tak swoją drogą, czy nie lepiej byłoby przykleić ten temat?
Edit:
O, dziwne. Wychodzi na to, że da się, a jedynie na podglądzie wygląda, jakby było popsute. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|