Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Errory na Forum: |
Wersja do druku |
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 31-10-2005, 17:56
|
|
|
Na rozjechanego laya mogę poradzić tylko jedno: odświerzyć stronę. To wina serwera, który wyrzuca błąd podczas przetwarzania pliku stylów.
Co do zaznaczania postów i przenoszenia - Przemo wziął się na poważnie do roboty i obiecał że za jakieś dwa tygodnie wyda betę, czyli za maksymalnie miesiąc będzie nowa wersja. Z tego co się orientuję, to ma mniej obciążać bazę danych i zaznaczanie nieprzeczytanmych postów zostało napisane w 100% od nowa. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-11-2005, 18:01
|
|
|
Cytat: | Could not connect to smtp host : 111 : Połączenie odrzucone
DEBUG MODE
Line : 111
File : smtp.php |
Wyskoczyło po wysłaniu posta. Post się zamieścił, ale nie odsyłało z powrotem do tematu. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 25-11-2005, 19:00
|
|
|
Mam to samo (jak dodaje nowy post w topicu - jeśli go edytuję, jest wszystko w porządku)
PS: Aha, już wiem o co chodzi, był już taki sam problem opisany 2 strony temu) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-11-2005, 19:11
|
|
|
po usunięciu posta kobika do myszki przyczepił mie się "alt" - postów przczytanych bleble", a sama strona magicznie sie wydłużyła jakieś dwie długości ekranu samego tła forum pod polem szybkiej odpowiedzi... |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-11-2005, 19:15
|
|
|
IKa napisał/a: | po usunięciu posta kobika do myszki przyczepił mie się "alt" - postów przczytanych bleble", a sama strona magicznie sie wydłużyła jakieś dwie długości ekranu samego tła forum pod polem szybkiej odpowiedzi... |
być może tak się działo, bo sam musiałem usunąć 4 posty tego samego co napisałem, jakiś debug wyskoczył. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-11-2005, 23:46
|
|
|
Ja tez mam DEBUG MODA :) |
|
|
Crack
|
Wysłany: 29-11-2005, 14:59
|
|
|
Jeśli komuś wyskakuje DEBUG MODE, podajcie adres strony i co takiego na niej zrobiliście. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 29-11-2005, 15:05
|
|
|
Wcześniej wyskakiwało po wysłaniu posta w obojętnie którym temacie, od jakiegoś czasu jednak zniknęło. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-11-2005, 19:44
|
|
|
Zniknęło powiadasz?
Chciałam zmienić adres w profilu i po kliknięciu "wyślij" wyskoczył debug. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 29-11-2005, 21:47
|
|
|
Ja też przy zmianie profilu:
Cytat: | Could not update users table
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE user_id = 187' at line 3
UPDATE phpbb_users SET user_email = 'airetam@wp.pl', user_icq = '', user_website = '', user_occ = 'marnowanie czasu', user_interests = 'fantasy, historia, mitologia, M&A, pisanie, mordowanie komarów i innych krwiopijców;P', user_from = 'Sandomiria', user_sig = '[b:f0ff6dfe76]Deus Vult![/b:f0ff6dfe76] [i:f0ff6dfe76]Fiat Iustitia et pereat Mundus[/i:f0ff6dfe76]', user_custom_color = '', user_custom_rank = 'Lupus Ferratus', user_sig_bbcode_uid = 'f0ff6dfe76', user_viewemail = 0, user_aim = '4134998', user_yim = '', user_msnm = '', user_attachsig = 1, user_allow_signature = 1, user_allow_sig_image = 1, user_allowsmile = 1, user_allowhtml = 0, user_allowbbcode = 1, user_allow_viewonline = 0, user_showavatars = 1, page_avatar = 1, view_ignore_topics = 1, user_sub_forum = 1, user_split_cat = 0, user_last_topic_title = 1, user_sub_level_links = 2, user_display_viewonline = 2, user_notify = 0, user_notify_gg = 0, user_notify_pm = 1, user_popup_pm = 1, user_timezone = 1, user_dateformat = 'D d M, y g:i a', user_posts_per_page = '15', user_topics_per_page = '15', user_hot_threshold = '35', user_lang = 'polish', user_style = 5, user_active = 1, user_actkey = '', user_birthday='5764', user_next_birthday_greeting='2006', user_gender = 1, allowpm = 1, irc_commands = WHERE user_id = 187
Line : 694
File : usercp_register.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum |
|
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 30-11-2005, 17:43
|
|
|
po kliknieciu na "IRC"
takie cus
Template->make_filename(): Error - template file not found: chat_body.tpl |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-11-2005, 19:01
|
|
|
Irc jako taki jest testowy i rozważany pod kątem przydatności, funkcjonalności i innych czynników. Tak jak swego czasu Shoutbox, który nota bene nie zdał egzaminu i jeno zasmiecał stronę. A skoro jest testowy, to może nie działać chwilowo.
Z doświadczeń okołokawajowych i innych stwierdzam jego nieprzydatność. Nie lubie chrzanienia o niczym przez przypadkowe osoby i rzucania mięsem w celu zaimponowania, tudziez kłótni z Modami na temat: przeciez na chacie wszystko wolno (w domysle rzucac mięsem, trollować, seksić itp.) czego nie wolno na forum. |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 30-11-2005, 20:23
|
|
|
irc whatever..
wrzucam to co zobaczylem po kliknieciu |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 01-12-2005, 13:27
|
|
|
DEBUG mode nie powinno już wyskakiwać, publiczne testy IRCa zakończone. Później doprowadzę go do porządku żeby z profilu zniknęły jego ustawienia.
"Could not connect to smtp host : 111 : Połączenie odrzucone " - musiała być wtedy awaria serwera poczty. |
|
|
|
|
Fishu
Gość
|
Wysłany: 18-12-2005, 02:32
|
|
|
Yo! jest jeszcze jeden error (albo mi sie komp zrypal), a mianowicie przy rejestracji przy probie wyslania formularza pisze za kazdym razem "Nieprawidlowy kod", chociaz jest wpisany dobry. Wie moze ktos co sie dzieje ? ;( |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|