Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Posty "z gościa" raz jeszcze |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-10-2006, 16:55
|
|
|
Hm.... tego.... patrzac na "poziom" kolejnego niezalogowanego trolla, czy nie warto jednak wrocic do stanu, w ktorym otwarty mamy tylko 1 dzial? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-10-2006, 17:07
|
|
|
Zdecydowanie.
Choć pewnie nikt nam się nie będzie chciał logować, bo podobno na tanukową bazę danych każdy może się włamać... |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-10-2006, 17:18
|
|
|
oh well... patrząc na poziom wypowiedzi i przeświadczenie dziewczęcia o własnej bezkarności... i mysli, że nie da się jej namierzyć, skoro się nie zarejestrowała i dzisiaj zmieniała kilka razy IP... oh well... będzie mniej zabawy...
Grisznak, ależ oczywiście... zostaniemy zhacukowani :) |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 10-10-2006, 18:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-10-2006, 17:21
|
|
|
Ja bym zostawiła, jak jest - z małą korektą, poprosiłam Cracka o zablokowanie zakładania tematów z gościa - bo to zwykle są tematy z gatunku "A gdzie ściągnąć...?" |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-10-2006, 20:15
|
|
|
Avellana napisał/a: | Ja bym zostawiła, jak jest - z małą korektą, poprosiłam Cracka o zablokowanie zakładania tematów z gościa - bo to zwykle są tematy z gatunku "A gdzie ściągnąć...?"
|
Ja byłbym za tą opcją+... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 11-10-2006, 11:24
|
|
|
Avellana napisał/a: | poprosiłam Cracka o zablokowanie zakładania tematów z gościa |
<potakuje energiczne> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|