Nowe opcje w profilach |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-01-2009, 22:39 Nowe opcje w profilach
|
|
|
Z dniem dzisiejszym trochę eksperymentalnie postanowiliśmy poszerzyć opcje profili użytkowników. W edycji znajdziecie teraz pola umożliwiające wklejenie linku do swojego bloga, galerii, a przede wszystkim - listy mang i anime. Mamy nadzieję, że uznacie to za pożyteczne opcje.
Jak widać, nie narzucamy Wam, co tam wpiszecie - jest wiele serwisów blogowych, galerii on-line, a nawet stron umożliwiających prowadzenie listy oglądanych anime i czytanych mang. Przypominam jednak, że muszą być to strony zgodne z ogólną polityką portalu, czyli niezawierające materiałów nielegalnych, linków do takich materiałów i tak dalej. Jeśli macie jakieś wątpliwości albo pytanie, proszę je zgłaszać w tym temacie. Pomysł jest nowy i sami nie jesteśmy pewni, jak bedzie działał w praktyce. Oczywiście tu także należy zgłaszać ewentualne problemy techniczne.
Przyjemnego chwalenia się swoimi dokonaniami! |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere...
Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 10-03-2009, 22:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Paweł
|
Wysłany: 29-01-2009, 22:51
|
|
|
I dobrze - przyda się, co prawda zrobiło się tłoczno pod profilem, ale to nie przeszkadza. Teraz wszyscy będa wiedzieli Avellana ile masz na koncie :) |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-01-2009, 22:55
|
|
|
Przycisk "blog" nie działa do końca dobrze, o ile moje spostrzeżenia są słuszne, to linkuje do aktualnie przeglądanego tematu. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-01-2009, 23:00
|
|
|
Hm, nie wiem czy jest to związane z nowymi opcjami w profilu, ale przy okazji dodawania listy i galerii, zmieniłam opis w rubryczce "Skąd", ale teraz nie wyświetla mi się nic... |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-01-2009, 23:02
|
|
|
Mam tak samo. Natomiast błąd zgłoszony przeze mnie wyżej został już naprawiony. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Paweł
|
Wysłany: 29-01-2009, 23:11
|
|
|
Wygląda na to, że "skąd" się wymazało. Jak wpisałem ponownie to się pojawiło, z tym że chyba się pozycja zmieniła? |
Ostatnio zmieniony przez Paweł dnia 29-01-2009, 23:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-01-2009, 23:12
|
|
|
Błędy naprawione |