FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 42, 43, 44  Następny
  Korespondecja z innymi stronami:
Wersja do druku
Abigail Płeć:Kobieta
Naleśnikara

Status: offline
PostWysłany: 23-08-2006, 20:18   

Brawo Ave :) Nie przegięłaś, wątpie, żeby załapali ukryte złośliwości...

Here's to the losers, bless them all!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9658926
Szaman Fetyszy Płeć:Mężczyzna
Epic One

PostWysłany: 24-08-2006, 12:23   

No no, pięknie, dyplomacja arcymistrzowska :D. Tylko na końcu pierwszego akapitu wkradła się jedna literówka:

Cytat:
Do tej pory bowiem strony o charakterze ogólnym celowo nie zamieszczały informacji zbyt szczegółowych, przedkładając zgromadzenie jak największej bazy wiedzy ponad pogłębione analizy - i pozostawiając te ostatnie stronom poświęconym poszczególnym tytułóm.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2277120
Daerian Płeć:Mężczyzna
Wędrowiec Astralny

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 24-08-2006, 16:28   

Moim zdaniem bardzo dobra odpowiedź. Wredna, ale nie dośc bezpośrednio, by był powód do obrazy :>

Numer Gadu-Gadu
3291361
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-11-2006, 09:20   

Witam.

Pisze ten list z dwóch powodów, które każą mi sądzić, że znajdziecie go interesującym. Po pierwsze jestem członkiem załogi serwisu www.tanuki.pl , w tej chwili największego i najczęściej uaktualnianego zbioru recenzji Anime w polskim środowisku fanów Mangi i Anime. Nasz serwis miesięcznie odwiedza około 40 tysięcy unikalnych użytkowników, uważam więc, że stanowi on atrakcyjnego partnera dla Waszej, godnej pochwały inicjatywy. Proponowałbym nawiązanie współpracy, początkowo pod postacią wymiany reklam na stronach Otaku i Tanuki, choć naturalnie jesteśmy otwarci na propozycje szerszego współdziałania.

Po drugie uważam, że współpraca mojej osoby z waszym magazynem wyglądałaby korzystnie w moich papierach. Jestem zainteresowany podjęciem takowej. Posiadam duże doświadczenie w pracy w redakcjach gazet i serwisów internetowych. Od roku 2002 do roku 2005 współpracowałem z magazynem Inkluz nr. ISSN 1734-3232 jako stały współpracownik, od roku 2003 jako redaktor działu Dungeons and Dragons. Od roku 2003 współpracuje też z inicjatywom Tanuki (dawniej Wszechbiblia), początkowo jako moderator forum, później jako członek redakcji i osoba odpowiedzialna za marketing oraz public relation serwisu. Sporadycznie podejmowałem współprace z innymi inicjatywami: www.polter.pl (największy polski serwis o fantastyce i rpg), www.dnd.pl (największe forum o Dungeon and Dragons w Polsce), pomagałem wydawnictwu The Forge podczas produkcji dodatku elektronicznego do DnD pod tytułem „Wieś Rycerza” oraz wydawnictwu ISA podczas testowania (zarzuconego) projektu Talantara. Ogólnie opublikowałem ponad sto artykułów w Internecie. Posiadam bardzo dobre rozeznanie w kwestiach systemów RPG, Mangi, Anime i szeroko pojętej fantastyki. Hobbystycznie jestem też kucharzem, dobrze radzącym sobie z kuchnią polską, chińską, japońską oraz indyjską.

Od razu zaznaczam, że rozumiem sytuacje młodego pisma i nie wymagam żadnej gratyfikacji za prace: nawet w postaci okolicznościowych mang, prenumerat i innych gratisów. Nie mniej jednak interesuje mnie wyłącznie dłuższa, sięgająca minimum 6 numerów współpraca.

Przemysław „Zegarmistrz” Muszyński

1) Czy ktoś zechciałby na to rzucić okiem?
2) Jak myślicie: nie obrażą się?

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-11-2006, 12:44   

mi sie pomysl z "na stronach" nie podoba - juz raczej "my na stronie a wy w pismie" ;) Bo to co zaproponowales jest korzystne dla nich, a dla nas juz srednio.
Powrót do góry
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-11-2006, 13:55   

prosba o wstawienie buttona w rotacji:

Cytat:
Tytuł strony: Anime Sanctuary
Kategoria: anime, fanfiki, newsy, wydawca
Języki: pl

Dziękuję bardzo :)

pozdrawiam,
Paulina "Kirie"
kirie@op.pl
www.asanctu.xt.pl
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-11-2006, 15:28   

Bianca napisał/a:
mi sie pomysl z "na stronach" nie podoba - juz raczej "my na stronie a wy w pismie" ;) Bo to co zaproponowales jest korzystne dla nich, a dla nas juz srednio.

Właśnie kupiłem czasopismo. Dwa słowa: Litość i Trwoga. Więcej napisze później, lub wieczorem. List POWAŻNIE zmienie.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 06-11-2006, 15:42   

Wstawione

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-11-2006, 09:53   

Pierwszy list do wydawców:

Dzień dobry.

Pisze te słowa w imieniu redakcji serwisu Tanuki ( www.tanuki.pl ), bowiem jesteśmy w redakcji pod wielkim wrażeniem wkładu Waszej firmy w rozwój rynku mangi w Polsce. Sam miałem okazje czytać wiele tytułów z Waszej oferty. Szczególnie podobały mi się (tu tytuły, zależnie od wydawnictwa) i z niecierpliwością czekam na kolejne nowości z Waszej oferty.

Serwis, który reprezentuje skupia się na recenzjach anime. W chwili obecnej jesteśmy największą i najczęściej uaktualnianą ich bazą w Polsce, gromadzimy bowiem opisy ponad 700 tytułów należących do chyba wszystkich kategorii. Dodatkowo posiadamy bardzo obszerny zbiór opowiadań: tak fanfiction, jak i samodzielnych utworów, a także tłumaczeń z języka rosyjskiego. Na koniec wreszcie od kilku miesięcy prowadzimy też zbiór recenzji wydanych w Polsce mang. Narazie nie obejmuje on wszystkich tytułów, jakie ukazały się na naszym rynku, lecz powoli się rozwija i mamy nadzieje, że z czasem zapełnimy wszystkie luki.

Uważamy, że jako dość duży i znany serwis możemy być interesującym partnerem i chętnie nawiązalibyśmy współpracę z Waszym wydawnictwem. Nie ukrywam, że najbardziej interesuje nas w chwili obecnej wymiana buttonów i bannerów (są dodane w załączniku), nie mniej jednak jesteśmy otwarci na propozycje i chętnie zgodzilibyśmy się na bardziej rozwiniętą formę kooperacji. Nie mniej jednak kwestię tą pozostawiam Waszej inicjatywie. Pragnę tylko zauważyć, że sam dział Anime jest każdego miesiąca odwiedzany przez około 50 tysięcy unikalnych użytkowników, a nawiązanie współpracy z naszym serwisem może być ważne choćby z punktu widzenia reklamy.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 07-11-2006, 11:05   

hm, do ktorych wydawcow to ma pojsc? bo obawiam sie, ze "waszej inicjatywie" nie przejdzie....
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-11-2006, 20:27   

Bianca napisał/a:
m, do ktorych wydawcow to ma pojsc? bo obawiam sie, ze "waszej inicjatywie" nie przejdzie....

Egmont, JPF, Waneko, Kasen.

Opisz dokładniej problem.

Numer Gadu-Gadu
1271088
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 07-11-2006, 20:55   

Musisz skonkretyzować żądania, wysunąć propozycje, a przede wszystkim się zastanowić z jakim nastawieniem to piszesz:

Jaki jest tego cel? tylko wymiana linków i bannerków? Czy może chcemy darmowe mangi do recenzji? A może tak jak z A-G koszulki do konkursów? Albo obejmujemy patronatem coś?

Nie pozostawiaj nic ICH żądaniom - najlepiej to zdanie wywalić.

I wziąć pod uwagę moce przerobowe.
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 07-11-2006, 22:03   

ok: nasz banner u nich, mangi do konkursów, a w zamian dajemy info na głównej o sponsorze, mangi dla bambosha.

Numer Gadu-Gadu
1271088

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 08-11-2006, 09:39   

JPF

Dzień dobry.

Pisze te słowa w imieniu redakcji serwisu Tanuki ( www.tanuki.pl ), bowiem jesteśmy w redakcji pod wielkim wrażeniem wkładu Waszej firmy w rozwój rynku mangi w Polsce. Sam miałem okazje czytać wiele tytułów z Waszej oferty. Szczególnie podobały mi się (tu tytuły, zależnie od wydawnictwa) i z niecierpliwością czekam na kolejne nowości z Waszej oferty.

Serwis, który reprezentuje skupia się na recenzjach anime. W chwili obecnej jesteśmy największą i najczęściej uaktualnianą ich bazą w Polsce, gromadzimy bowiem opisy ponad 700 tytułów należących do chyba wszystkich kategorii. Dodatkowo posiadamy bardzo obszerny zbiór opowiadań: tak fanfiction, jak i samodzielnych utworów, a także tłumaczeń z języka rosyjskiego. Na koniec wreszcie od kilku miesięcy prowadzimy też zbiór recenzji wydanych w Polsce mang. Narazie nie obejmuje on wszystkich tytułów, jakie ukazały się na naszym rynku, lecz powoli się rozwija i mamy nadzieje, że z czasem zapełnimy luki.

W chwili obecnej przygotowujemy konkurs świąteczny i poszukujemy sponsorów gotowych podarować lub ufundować część nagród. W zamian za tą przysługę oraz publikację jednego z załączonych do tego listu buttonów na Waszej stronie głównej oferujemy wyeksponowaną reklamę w pełniącym rolę strony głównej dziale Anime, co miesiąc odwiedzanym przez około 50 tysięcy unikalnych użytkowników. Kilkoro z naszych redaktorów i współpracowników chętnie napisałoby by też recenzje Waszych mang, gdyby zostały im udostępnione egzemplarze recenzenckie.

Otaku:

Witam.

Pisze ten list z dwóch powodów, które każą mi sądzić, że znajdziecie go interesującym. Jestem członkiem załogi serwisu www.tanuki.pl , w tej chwili największego i najczęściej uaktualnianego zbioru recenzji Anime w polskim środowisku. Nasz serwis miesięcznie odwiedza około 50 tysięcy unikalnych użytkowników, uważam więc, że stanowi on atrakcyjnego partnera dla Waszej, godnej pochwały inicjatywy. Proponowałbym nawiązanie współpracy, początkowo pod postacią wymiany reklam w magazynie Otaku i na łamach Tanuki. Jesteśmy też otwarci na inne propozycje i chętnie weźmiemy udział w podejmowanych przez Was inicjatywach.

Osobiście natomiast uważam, że współpraca z Waszym czasopismem byłaby ciekawym, rozwijającym doświadczeniem i jestem zainteresowany podjęciem takowej. Posiadam duże doświadczenie w pracy w redakcjach gazet i serwisów internetowych. Od roku 2002 do roku 2005 współpracowałem z magazynem Inkluz (nr. ISSN 1734-3232 jako stały współpracownik), od roku 2003 jako redaktor działu Dungeons and Dragons. W tym samym momencie podjąłem też prace z inicjatywom Tanuki (dawniej Wszechbiblia), początkowo jako moderator forum, później jako członek redakcji i osoba odpowiedzialna za marketing oraz public relation serwisu. Sporadycznie publikowałem też w innych miejscach, jak: www.polter.pl (największy polski serwis o fantastyce i rpg), www.dnd.pl (największe forum o Dungeon and Dragons w Polsce), pomagałem wydawnictwu The Forge podczas produkcji dodatku elektronicznego do DnD pod tytułem „Wieś Rycerza” oraz wydawnictwu ISA podczas testowania (zarzuconego) projektu Talantara. Ogólnie opublikowałem ponad sto artykułów w Internecie. Posiadam bardzo dobre rozeznanie w kwestiach systemów RPG, Mangi, Anime i szeroko pojętej fantastyki. Hobbystycznie jestem też kucharzem, dobrze radzącym sobie z kuchnią polską, chińską, japońską oraz indyjską.

Od razu zaznaczam, że rozumiem sytuacje młodego pisma i nie wymagam żadnej gratyfikacji za prace: nawet w postaci okolicznościowych mang, prenumerat i innych gratisów. Nie mniej jednak interesuje mnie wyłącznie dłuższa, sięgająca minimum 6 numerów współpraca, w miarę możliwości na atrakcyjnym stanowisku o dobrze brzmiącej nazwie. Chętnie na przykład zgodziłbym się na stanowisko szefa działu kuchni orientalnej.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 08-11-2006, 11:06   

Zegarmistrz napisał/a:
Sam miałem okazje czytać wiele tytułów z Waszej oferty. Szczególnie podobały mi się (tu tytuły, zależnie od wydawnictwa) i z niecierpliwością czekam na kolejne nowości z Waszej oferty.

khem ;)

Zegarmistrz napisał/a:
W chwili obecnej przygotowujemy konkurs świąteczny

troche wiecej chyba trzeba napisac o nim

Zegarmistrz napisał/a:
ferujemy wyeksponowaną reklamę w pełniącym rolę strony głównej dziale Anime, co miesiąc odwiedzanym przez około 50 tysięcy unikalnych użytkowników

jak rowniez podpiecie ich pod mangami, i reklame w wiadomosciach o konkursie w czlowych serwisach informacyjnych poswieconych m&a
Powrót do góry
Strona 2 z 44 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 42, 43, 44  Następny
Odpowiedz do tematu