Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Reklama serwisu: dyskusja ogólna |
Wersja do druku |
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 11-06-2008, 21:09
|
|
|
W sumie popieram (choć również reaguję dość niechętnie na termin "Web 2.0") |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 12-06-2008, 17:22
|
|
|
Głosów sprzeciwu nie widzę, Avellana na IRCu również wyraziła zgodę. Czyli można zacząć wdrażać. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 01-07-2008, 16:58
|
|
|
Jak widzę, ACP również poszło w tą stronę. Pod tekstami są obecnie zamieszczane odnośniki do Wykop.pl, Gwar.pl, Linkr.pl, Spis.pl, Google Bookmarks i Facebooka. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-07-2008, 17:08
|
|
|
Tak, ilość mangoludków w kraju generalnie rośnie - wystarczy patrzeć na ilość ludzi na konach. Przyznaję, kiedyś prorokowałem, że fandom będzie z wiekiem zamierał, a tu idzie na odwrót. I stąd wzrost popularności takich stron. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2008, 18:34
|
|
|
Odnośnie propozycji - przygotowałem wzór... khym..., layoutu 2.0. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 12-09-2008, 19:35
|
|
|
W nawiązaniu do wczorajszej rozmowy na IRCu, poniżej zamieszczam projekt informacji o reklamie do zamieszczenia na Tanuki.
Cytat: | Tanuki.pl jest największym polskim serwisem poświęconym japońskiemu komiksowi i filmowi animowanemu. Nasza średnia dzienna odwiedzalność to 6000 osób, a ilość miesięcznych odsłon przekroczyła 3 000 000. Osobom zainteresowanym reklamą na Tanuki.pl proponujemy następujące formy reklamy:
1.Button stały oraz banner w rotacji, widoczne na wszystkich działach serwisu Tanuki.pl – 180 zł za miesiąc emisji.
2.Button w rotacji oraz banner w rotacji, widoczne na wszystkich działach serwisu Tanuki.pl – 130 zł za miesiąc emisji.
3.Button w rotacji oraz banner w rotacji, widoczne wedle wyboru klienta na jednym dziale serwisu Tanuki.pl (Tanuki Anime, Tanuki Manga lub Tanuki Czytelnia) – 100 zł za miesiąc emisji.
4.Banner w rotacji, widoczny na wszystkich działach serwisu Tanuki.pl – 50 zł za miesiąc emisji.
5.Banner w rotacji, widoczny wedle wyboru klienta na jednym dziale serwisu Tanuki.pl (Tanuki Anime, Tanuki Manga lub Tanuki Czytelnia) – 30 zł za miesiąc emisji.
Wszystkie ceny podane są w kwocie brutto. Zamieszczamy grafikę reklamową w następujących rozmiarach:
1.Button – 90x30, maksymalny rozmiar pliku 50 KB
2.Banner – 400x50, maksymalny rozmiar pliku 50 KB
Istnieje możliwość indywidualnej negocjacji warunków zamieszczenia reklamy. Osoby zainteresowane reklamą proszone są o kontakt z Wydawcą na adres e-mail avellana@tanuki.pl.
|
|
|
|
|
|
|
Teukros
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-10-2008, 13:48
|
|
|
Dobra, może tutaj:
Cytat: | Witam serdecznie,
Czy byliby Państwo zainteresowani umieszczeniu na swojej stronie mojego banneru? Jeżeli tak, to proszę o wycenienie wyświetlania reklamy przez okres jednego miesiąca. Dodatkowo zależy mi na podaniu informacji dotyczących oglądalności Państwa serwisu a dokładniej ilości miesięcznych odsłon. Jeżeli są Państwo zainteresowani moją propozycją uprzejmie proszę o kontakt. Pozdrawiam,
Martyna Foremna |
Przesłałam na redakcyjną skrzynkę. Statystyki można dać, ale przede wszystkim należałoby się dowiedzieć, CO oni do licha reklamują... Zajmie się ktoś? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-10-2008, 13:57
|
|
|
Mógłby ktoś sprawdzić dla mnie mail tej pani? Chciałbym sprawdzić, czy ona przypadkiem nie jest z agencji reklamowej.
Trochę mi to śmierdzi, że klienci nie pojawiają się przez 4 lata historii, a nagle, dwa dni po wysłaniu listów do agencji reklamowej jakiś przychodzi. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-10-2008, 11:58
|
|
|
Ponawiam pytanie: czy i kto odpisze? Proszę o zgłoszenie tego tutaj, żeby było jasne, że sprawa jest pod kontrolą... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 16-10-2008, 12:17
|
|
|
Mogę odpisać ja (jeśli znów dostane adres pani), jeśli nikt nie będzie chętny. Jednak nie zrobię tego przed wieczorem. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-10-2008, 15:03
|
|
|
Cytat: | -------- Wiadomość przekazana dalej ----------
Od: Martyna Foremna <mforemna@gmail.com>
Data: 15 października 2008 14:44
Temat: oferta reklamowa
Do: "avellana@tanuki.pl" <avellana@tanuki.pl> |
|
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 16-10-2008, 19:31
|
|
|
Witam
Wycena reklamy na serwisie Tanuki każdorazowo dokonywana jest indywidualnie, zależy bowiem od szeregu czynników. Pod uwagę brana jest między innymi jej trafność, planowany czas trwania kampanii, tematyka i inwazyjność reklam oraz wiele innych. Przed podjęciem decyzji chcielibyśmy także wiedzieć, jaka będzie tematyka reklamy oraz jaka firma jest ich dostawcą.
Wyjątek od reguły stanowią niekomercyjne strony fanowskie (które reklamować mogą się za darmo) oraz małe firmy działające na rynku Mangi i Anime, które korzystać mogą z poniższego, korzystnego cennika promocyjnego:
1.Button stały oraz banner w rotacji, widoczne na wszystkich działach serwisu Tanuki.pl – 180 zł za miesiąc emisji.
2.Button w rotacji oraz banner w rotacji, widoczne na wszystkich działach serwisu Tanuki.pl – 130 zł za miesiąc emisji.
3.Button w rotacji oraz banner w rotacji, widoczne wedle wyboru klienta na jednym dziale serwisu Tanuki.pl (Tanuki Anime, Tanuki Manga lub Tanuki Czytelnia) – 100 zł za miesiąc emisji.
4.Banner w rotacji, widoczny na wszystkich działach serwisu Tanuki.pl – 50 zł za miesiąc emisji.
5.Banner w rotacji, widoczny wedle wyboru klienta na jednym dziale serwisu Tanuki.pl (Tanuki Anime, Tanuki Manga lub Tanuki Czytelnia) – 30 zł za miesiąc emisji.
Statystki poszczególnych części strony znaleźć można pod linkami:
dla Tanuki Anime:
http://anime.tanuki.pl/statystyka/
dla Tanuki Manga:
http://manga.tanuki.pl/statystyka/
dla Tanuki Czytelnia:
http://czytelnia.tanuki.pl/statystyka/ |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|