Statystyki Google Analytics |
Wersja do druku |
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-11-2008, 13:34 Statystyki Google Analytics
|
|
|
Pozakładałem dla reszty Tanuka statystyki GA, są dostępne na https://www.google.com/analytics/ (klikamy w "Access Analytics").
Obecnie dostęp mają: Xeniph, Ave, IKa i Teukros. Jeśli ktoś jeszcze chce niech poda mi swój gmailowy adres (inne odpadają). |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 08-11-2008, 13:37
|
|
|
Ja proszę (punyan.tanuki@gmail.com) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-11-2008, 20:54
|
|
|
ja też bym prosił muszonik@gmail.pl |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 07-09-2009, 10:05
|
|
|
Ja mam inny problem, któremu być może będzie warto się za jakiś czas przyjrzeć. Otórz jak mówiłem wg. Google Analytics po okresowej górce spadła ilość wyświetleń do poziomu 7-8 tysięcy czyli pierwszych tygodni Sierpnia. Jednocześnie wskaźnik odrzuceń wzrósł do 40%.
Być może mamy do czynienia ze zjawiskiem naturalnym (np. efektem wakacji, które nie skończyły się jeszcze dla wszystkich), lub korzystnym (np. strumieniem jednostrzałowców kierowanych na Rebel), albo moją kwitnącą paranoją. Jednak chciałbym na to uczulić towarzystwo. Jeśli sytuacja się nie zmieni poproszę o pomoc w znalezieniu źródeł wycieku. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 07-09-2009, 10:23
|
|
|
Jak rozumiem, chodzi o dzienną ilość odwiedzin na Tanuki Anime? Przyznam, że spodziewałem się spadku na początku września, a to w związku z rozpoczęciem roku szkolnego, i związanymi z tym problemami. Problem zacznie się, jeżeli pod koniec września statystyki nie wrócą do normalnego poziomu.
Natomiast jako prowadzący Tanuki Manga, mam wszelkie powody do zadowolenia, bo tak odsłony, jak i odwiedziny zwyżkują. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 07-09-2009, 10:28
|
|
|
Tak, chodzi o dzienną ilość. Prawdę mówiąc bardziej obawiam się nagłego wzrostu ilości odrzuceń. |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-11-2009, 14:29
|
|
|
Nekromancja czy nie, poprosiłbym o dostęp do Google Analytycs dla całości portalu (mail velg91@gmail.com ). Dobrze byłoby wiedzieć, jak ma się nasza popularność w danym momencie. |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-11-2009, 16:09
|
|
|
Ustawione |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-11-2009, 16:20
|
|
|
W sumie też bym poprosił - do redakcyjnej pracy mi to co prawda niepotrzebne, ale dobrzeby było orientować się w sytuacji przy ewentualnych dyskusjach.
morg.tanuki@gmail.com |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
|