Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
linkownie |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-07-2005, 08:36
|
|
|
Mizuumi napisał/a: | *Na wszelki wypadek chowa swoj leniwy tylek i martwy mozg pod stolem w trybie natychmiastowym. * ... nie chcemy tego, prawda? Bardzo tego nie chcemy...? |
Nikt o tym nie mówił i nawet tego nie planował. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 18-12-2005, 13:17
|
|
|
Dobra, ta wczorajsza strona o Sailorkach...
Pozwole sobie to darować. Adres, z którego wysłano list wskazuje na Tilka, a nie chce mi się wierzyć, że on bawi się w robienie stron o Sailorkach (słabych na dodatek). Brak kontaktu z autorem raczej przekreśla szanse dogadania się z nim...
My sami z wymiany mielibyśmy bardzo niewiele. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-12-2005, 13:33
|
|
|
Tilk to tylko forwardował, więc nie zwalaj wszystkiego na niego. Może nie "przeszedł" adres nadawcy, to dziwne, bo ja go dostałam:
Cytat: | From: <maxikot@o2.pl>
To: <tilk@lucifer.czad.org>
Date: Tue, 13 Dec 2005 19:13:28 +0100
Subject: Witam, zgodzi się pan na wymiane linków?
Witam ponownie, jestem właścicielem praktycznie nowej strony www.living-moon.prv.pl . Ze wzglęgu na mocno ograniczony czas przejde do rzeczy. Czy jesteś zainsteroswany wymianą bannerów? Jestem w posiadaniu dużego rozmiaru jak i małego. Jeżeli będziesz zainteresowany wymianą linków to podam adresy do moich bannerów. Oczywiście na stronie także umieszczę bannery Tanuki. Pozdrawiam, Maxikot. |
|
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 18-12-2005, 15:51
|
|
|
Ja nie dostałem... U mnie w nadawcy był mail Tilka. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-12-2005, 10:01
|
|
|
Oprogramowanie pocztowe nie rozumiejące wiadomości w załączniku jest ZŁE! :D |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|