Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
BAKA Y2K5 - przygotowanie panelu |
Wersja do druku |
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 23-09-2005, 11:40
|
|
|
Ja chętnie na jakiś panel, albo/i na poprowadzenie jakiegoś ewentualnego konkursu. Ale mam pytanie - kiedy i na jak długo powinienem zjawić się w Warszawie i kto by mnie przechował :P. |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 23-09-2005, 12:43
|
|
|
Powinines sie zjawic w sobote rano (ewentualnie piatek wieczorem) do niedzieli rano. A przechowywac sie bedziemy w tym domu kultury badz szkole.
Ave, Bambosh - ciesze sie, ze chcecie pomoc. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-09-2005, 16:12
|
|
|
Poza graniem roli szarej eminencji, mogę spróbować coś zrobić, nawet jeśli miałbym tylko włożyć moją nową, ceglastą koszulę, nabzdyczyć się i wyglądać groźnie i pacyfikująco _^_ ale z góry zastrzegam że wiosna to u mnie czas sesji, i w zależności od zaistnienia - bądź nie - kolizji, może mnie dotknąć znikoza. Z rozpiski semestru wnoszę że ów czas gonitwy, czas rozprawy to będzie dla mnie początek lutego. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|