Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ustalenia z 12 listopada (Tanuki/Kasumi) |
Wersja do druku |
Raul
|
Wysłany: 14-12-2005, 07:00
|
|
|
Tak samo mozna by powiedziec ze wiekszosc osob rejestruje sie u Was na forum i po co laczyc konta na Tanuki Anime, Mandze, Czytelnie i Forum?
Kazdy ma prawo nie chciec skorzystac z mozliwosci jakie bedzie dawalo polaczone konto. Po za tym jest to pierwszy krok (moze ostatni, tego nie wiem ale mam nadzieje ze nie) aby powstal jeden portal. A do jednego portalu powinno sie logowac wszedzie tym samym haslem.
Rzad martwych dusz mnie nie martwi - ile tak naprawde osob pisze na forach a ile sie udziela? Po jakims czasie na kazdej stronie jest mnostwo pustych kont uzytkownikow ktorzy sie juz nie pojawiaja na stronach.
Jest cos takiego jak efekt synergii - dwie strony dzialajace osobno nie uzyskaja takiego efektu jak polaczone w jeden portal (wirtulanie czy rzeczywiscie).
Co do burdelu - wlasnie teraz bedzie jakis porzadek. Wyczysci sie puste konta :)
Wiekszosc uzytkownikow moze chciec komentowac newsy i artykuly u mnie, tak samo jak recenzje u Was. Rejestrujac sobie nicka u Was - ma pewnosc ze bedzie mial tego samego u mnie. Haslo zna. Czy to na pewno nie jest ulatwienie? |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 14-12-2005, 12:33
|
|
|
Raul napisał/a: | Wiekszosc uzytkownikow moze chciec komentowac newsy i artykuly u mnie, tak samo jak recenzje u Was. Rejestrujac sobie nicka u Was - ma pewnosc ze bedzie mial tego samego u mnie. Haslo zna. Czy to na pewno nie jest ulatwienie? |
no właśnie jest; ja jestem za. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-12-2005, 15:31
|
|
|
jest....
idea mode on:
dodatkowy boxik do zaznaczenia
"rejestracja na Kasumi" V
"rejestracja na Tanuki" V
Jak ktos chce to sobie zaznaczy. a mozna w panelu uzytkownika dodać opcję "rejestracja na taunki/kasumi" w zalezności gdzie jest i dwoma czy 3 kliknięciami załatwic sprawę...
kombinuje wyraźnie, czy nie? |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 14-12-2005, 16:35
|
|
|
To prosto wyglada ale o co chodzi z tym kombinowaniem to ja nie rozumiem.
Na tanuki boxik, na kasumi boxik , w koncu dojdzie do tego ze bedziemy mieli podwojne konta nie skorelowane ze soba. A przeciez tego wlasnie chce uniknac. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|