Przenosiny |
Wersja do druku |
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 21-05-2006, 19:55
|
|
|
Serika napisał/a: | Ja dla odmiany powiem, że widzę (chello = UPC). Więc to chyba faktycznie od sieci zależy... ^^' |
Potwierdzam. (również chello) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-05-2006, 19:58
|
|
|
Tak w ogóle - dobra robota i wielkie dzięki!
Komunikat sytuacyjny: z domu (jakaś sieć domowa tepsy, nie znam się) nie działa. W pracy działało bez zarzutu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-05-2006, 20:16
|
|
|
Widzę. Sieć osiedlowa. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 21-05-2006, 20:25
|
|
|
U mnie w domu bez zarzutu :P. Tepsa DSL. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-05-2006, 21:23
|
|
|
Uff, całe szczęście że Tilk wyłapał jeszcze przed przeniesieniem błąd w konfiguracji bo mieli byśmy tylko Anime ale bez Forum i Czytelni :)
Póki co wszystko mamy jeszcze na serwerach w USA (Savvis, EV1), na dniach serwer z Anime powinien zostać przeniesiony do Warszawy. Zapewniają mnie że ma to niby przebiec niezauważalnie, ale to by było zbyt piękne :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them
Ostatnio zmieniony przez Crack dnia 12-06-2006, 14:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 23-05-2006, 17:05
|
|
|
Gratuluje, przenosiny potrafia przyspozyc wielu siwych wlosow :)
Wyglada na to, ze poki co przebieglo to bezbolesnie i oby tak dalej :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-06-2006, 20:34
|
|
|
Dobrze... najwidocznie przy przenosinach coś się walnęło, i na Czytelni widniej uroczy komunikat:
Cytat: | Warning: main(../../admin/tancache/czyt-faq.cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wanime/public_html/czytelnia/main/faq.php on line 8
Warning: main(../../admin/tancache/czyt-faq.cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wanime/public_html/czytelnia/main/faq.php on line 8
Fatal error: main(): Failed opening required '../../admin/tancache/czyt-faq.cache.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wanime/public_html/czytelnia/main/faq.php on line 8 |
spowodowany faktem, że najwidoczniej czytelnia i faq do niej znajdują się na innych serwerach.
Drugi problem - powazniejszy - brak komunikacji pomiędzy naszym pionem techniczno-informatycznym czyli Tilkiem, Crackiem i Xeniphem - każdy pracuje na innej bazie/kodzie/czym tam jeszcze. Miało być uwspólnienie baz dla słowniczka/faq i najprawdopodobniej jest... tylko, że jak widać cos sie posypało.
proponuje panom jednak na tajnym uzgodnić stanowisko. najlepiej co tygodniowe propozycje i raporty w temacie na tajnym. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-07-2006, 16:26
|
|
|
Przepraszam, ten błąd to moja sprawka. Przenosiłem subdomenę admin na nowy serwer i po prostu wyleciało mi z głowy że jest tam jeden plik potrzebny Czytelni.
Obecnie mam do skończenia jedną rzecz i się przerzucam na kod Tanuków. Czas w końcu ruszyć mój kod dalej. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-07-2006, 17:47
|
|
|
w każdym razie, chwilowo w czytelni tkwi plik starego FAQ, bezpośrednio na serwerze. |
|
|
|
|
|
|