Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Komiks na Tanuku |
Wersja do druku |
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 19-07-2006, 21:55 Komiks na Tanuku
|
|
|
Co sądzicie o tym pomyśle?
Pomysł, co prawda zerżnięty ze ś.p. Top Secretu, ale kto wie, może się przyjąć. Mianowicie chodzi o komiks robiony ze zrzutek, gdzie będą wrzucane postacie z redakcji robiące coś tam, z reguły destruktywnego, np sprzedadzą Nyuu szejkowi, któremu się marzy harem z Catgirls.
Oczywiście to pomysł wstępny i można zmodyfikować. Zeg ma już podobno scenariusz do kilku odcinków. Ja też myślę nad paroma. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-07-2006, 14:58
|
|
|
Mi się pomysł podoba... Wykonam swoją porcję, jak tylko będę miał czas. Naturalnie bardzo dobrze byłoby, jakby ktoś jeszcze bawił się tym. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-07-2006, 15:47
|
|
|
Ja bym była za, jeśli oczywiście ktoś zrobi, bo ja do takich rzeczy jestem antytalent. Proponowałabym natomiast, żeby nie robić z tego atrakcji stałej, tylko okazjonalną, komentującą jakieś wydarzenie - np. dać coś na początek roku szkolnego/akademickiego, na walentynki etc... Nie musi być bardzo oficjalne wydarzenie, ale jakiś powód. W ten sposób nie będzie problemów z nieregularnością. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-07-2006, 15:56
|
|
|
Avellana napisał/a: | Proponowałabym natomiast, żeby nie robić z tego atrakcji stałej, tylko okazjonalną, komentującą jakieś wydarzenie - np. dać coś na początek roku szkolnego/akademickiego, na walentynki etc... |
Na nieregularność się zgadzam, nie mniej jednak okazjonalność... Trudno mi powiedzieć... Nie wiem, czy będę miał na tyle pomysłów, aby na każde święto dostarczyć jakiś komiks. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|