Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
"bany alternatywne" |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-10-2006, 15:05 "bany alternatywne"
|
|
|
Crack, mowiles ze bylbys w stanie zaimplementowac bany na cookies - zobilbys to moze? bo chyba jest kolejne stworzenie ktorego bysmy sie chetnie pozbyli a to ma po prostu zmienne IP |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-10-2006, 15:27
|
|
|
.... jako żywo kojarzące mi się z Uzytkowniczką M. przekonaną o własnej wyższości i nieomylności.... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-10-2006, 15:30
|
|
|
...tobie też?
<zakwiczało dziecię radośnie patrząc na wyczyny stworzenia> |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-10-2006, 15:34
|
|
|
/me stwierdzilo natomiast, ze wnioskujac z wieku stworzenia, naprawde nie jest to jakos szczegolnie pochlebne dla panny M...... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-10-2006, 20:09
|
|
|
Nie jestem szczególnym zwolennikiem dawania banów, ale chyba nie ma szczególenj potrzeby trzymania tego czegoś na forum...
Kurcze, czemu ci ludzie są tacy głupi. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-10-2006, 20:30
|
|
|
Zeg, wycięłam ci to info o cookies z publicznego.
nie dawaj takich informacji - bo troll, póki nie wie, to sobie nie może wyczyścić cookies, a w ten sposób to mu taki ban wisi i powiewa.... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-10-2006, 08:09
|
|
|
IKa napisał/a: | nie dawaj takich informacji - bo troll, póki nie wie, to sobie nie może wyczyścić cookies, a w ten sposób to mu taki ban wisi i powiewa.... |
Ok. Będę pamiętał. Tylko nie zastąpcie tym zwykłych banów. Najlepiej chyba po prostu zastować maksymalnie upierdliwą wiązankę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-10-2006, 08:28
|
|
|
Nie ma jak tym zastapic zwyklego bana.... w banach na cookie chodzi o to, by sie pozbyc trolla ze zmiennego IP albo proxy - problem pojawil sie po raz 1 z tytulu Anfana. Bo jednak spora wiekszosc tego towarzystwa jak raz zobaczy ze ma bana, to juz nie wroci (miejmy nadzieje) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|