Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Pytanie i prośba: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-09-2007, 10:00 Pytanie i prośba:
|
|
|
Kto w Warszawie ma Lucky Star i / lub CLaymore?
Kto mógłby przynieść? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-09-2007, 10:26
|
|
|
Oba ma Totem, LS mam ja, Claymora miał też chyba fm.
Co do drugiego pytania: za siebie powiem, że w mieście będę od soboty i przez jakiś czas będę starała się po prostu nie zgubić, więc 'przynieść' odpada mniej więcej na jakiś miesiąc =='' |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-09-2007, 16:47
|
|
|
Jakaś dobra dusza wzięłaby to na herbatkę, albo coś w tym stylu? Ja naprawde mam już do oglądania tylko Smokomony i nic pozatym... Jestem w rozpaczliwej sytuacji. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 28-09-2007, 19:34
|
|
|
Claymore'a mogę wziąść. Nagrać ci, czy sobie na miejscu przegrasz?
PS: mogę też ci podrzucić Towards the Terra, jeśli jeszcze tego nie widziałeś. Naprawdę dobre. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 30-09-2007, 11:06
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | PS: mogę też ci podrzucić Towards the Terra, jeśli jeszcze tego nie widziałeś. Naprawdę dobre. |
Chętnie wezmę następnym razem. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|