Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Program Partnerski - Rebel |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-10-2009, 10:20
|
|
|
A ja przypominam o linkach pod recenzjami gier. Mam się tym zająć? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-10-2009, 10:30
|
|
|
Grisznak napisał/a: | A ja przypominam o linkach pod recenzjami gier. Mam się tym zająć?
|
Jutro to zrobię, tylko wygrzebię się z bieżących spraw. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 06-12-2009, 13:12
|
|
|
W związku z poruszoną niedawno kwestią braku popularności mang z Rebela, i ich obecności w reklamach, poniżej zamieszczam wykonaną dzisiaj zrzutkę z Anime.
rebelmangi.jpg
|
|
Plik ściągnięto 4 raz(y) 23,64 KB |
|
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-12-2009, 13:51
|
|
|
A, nie, przepraszam. To ja nagadałem bzdur. Wywaliłem z programu większość, zostawiłem tylko te, które mieli w najatrakcyjniejszej ofercie. Tak czy siak problem jest taki, jak już wspominałem: przez 3 miesiące nie sprzedaliśmy ani jednej mangi.
Do tej pory zarobiliśmy na Rebelu 75 złotych. Kolejne 20 czeka na zaksięgowanie. Niestety efekty współpracy są gorsze, niż się spodziewałem. W związku z tym proponowałbym:
a) Odczekać do końca grudnia.
b) Zesłać Rebel do komentarzy, gdzie obecnie nie pokazuje się nic.
c1) W jego dotychczasowe miejsce wsadzić na powrót Adsensy.
c2) Inna rzecz, która mnie kusi to spróbować tego: http://www.lideria.pl/partner/partner
Lideria jest dużą księgarnią internetową. Ich propozycja jest mniej atrakcyjna od tego, co ma Rebel, za to mają większe prowizje i ciekawszy asortyment. Sprzedają książki, filmy na DVD, programy i gry komputerowe. Cóż, chyba można bezpiecznie założyć, że więcej jenotów w coś gra na kompach, niż na planszach. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|