slayersowe piosenki + requesty |
Wersja do druku |
Amaterasu
|
Wysłany: 22-06-2004, 15:37 slayersowe piosenki + requesty
|
|
|
skad moge sciagnac Naked Mind (Dynamix), Like A Rainbow (Prismix), A Serious Beginning (Okui Masami) ??
[Edit by Agit - parę postów niżej zamieniam się w empetrójkową wróżkę szastającą starociami, może ktoś się skusi?] |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 23-06-2004, 13:37
|
|
|
Nie wydaje mi się, żeby te wymienione przez ciebie były slayersowymi, pierwszy raz widzę te tytuły dwóch pierwszych wykonawców w ogóle nie znam, ale mogę się mylić. Mimo wszystko przesuwam do kąciku fana. |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 23-06-2004, 14:07
|
|
|
KA_tka-Naked mind to akurat ze Slayers, co do reszty pojęcia nie mam...
ale takie jedno ale, ten topic sie powtarza, jest już taki gdzieś u dołu strony z topicami o Slayers (koniec donosu:P):P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 23-06-2004, 14:17
|
|
|
Toteż mówię, że nie jestem pewna, ale i tak przesuwam bo do Slayers do nie pasuje i kropka :P |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 23-06-2004, 14:21
|
|
|
Cytat: |
slayersowe piosenki
|
emm...nie pasuje do Slayers co?^^"
to proponuję jeszcze zmienić nieco nazwe topica albo coś, o ile to możliwe, bo chwilowo to On mi tutej jak najbardziej do Slayers pasuje ma tylko dwie wady:
1-powtarza sie z innym w dziale slayers.
2-Ka_tka, nei wiem czy widzisz ale robimy tutej neizłego off-topa:P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 23-06-2004, 16:51
|
|
|
Dla mnie Slayers służy do wymiany poglądów na temat anime, nie zaś do poszukiwania muzyki z niego, kącik fana zaś do wszelkich ficków i fanworksów, ale muzyka też mi tu pasuje bardziej noooo ^^'' Weź już mi nie mieszaj, bo sama zacznę wątpić w sens przenoszenia XDDD |
|
|
|
|
|
Amaterasu
|
Wysłany: 23-06-2004, 17:34
|
|
|
jesli chodzi o piosenki ktore wczesniej wymienilam to pochodza one ze sluchowisk (drama), a 2 pierwsze utwory to remixy op i ed jednej z serii (ex albo n-ex) |
|
|
|
|
|
Ayanami
|
Wysłany: 23-06-2004, 21:02
|
|
|
naked mind z soulseeka ściągnęłam, reszty nie mam pojęcia |
|
|
|
|
|
Agit
Coffee Addict
|
Wysłany: 03-09-2004, 11:42
|
|
|
Wiem, że odgrzebuję po wiekach, ale mam dwa pierwsze utwory, a trzeci pewnie też znajdę, jak poznam tytuł japoński.
Tak pomyslalam, ze moge zrobic pożytek z wypasionego konta email, które się trochę marnuje i powysyłac zainteresowanym bądz to piosenki kiedys lubiane, ale teraz zapomniane, bądź te rzadsze, albo w ogóle zupełnie zwariowane - typu włoskie wersje openingów. Można też pytać o pakiety piosenek konkretnej postaci - swego czasu furorę robiły piosenki Zela i Xela... dawno temu, oj, dawno.
Jeśli ktoś chce sobie odświezyć pamiec i powspominac czasy mlodosci ;), zapraszam. |
_________________ Galeria na Deviantarcie
|
|
|
|
|
|