Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wszechbiblia Pokemon! |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-04-2005, 09:41
|
|
|
Ataru, NIKT nie wiedział! Poza Avellaną, Crackiem i Tilkiem. Widziałeś przecież, że parę osób też się nabrało :)
Wiesz, poważniejsze się zdarzają, ale nie przejmuj się, jeśli raz na jakiś czas odbije nam coś dziwnego, u nas to normalne (a lekarz kazał przytakiwać...). Ale od tego jest dział Multiświat, więc chyba nie będziemy za bardzo straszyć :) |
|
|
Ataru
|
Wysłany: 02-04-2005, 09:44
|
|
|
Na każdym forum są akcenty humorystyczne, bez tego to wszystko byłoby jakieś takie mdłe. Ten topic nie był wcale taki zły, a w sumie nawet nie wiem, czy dalej nie byłbym przekonany co do tego primaaprilisowego żartu, gdyby mnie jedna z osób nie powiadomiła o tym poprzez PeeMa. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-04-2005, 09:51
|
|
|
Cytat: | Aha, jeszcze jedno, jeden z zaprzyjaźnionych Wam serwisów właśnie upada, to przykre, prawdopodobnie już niedługo zniknie z sieci. Jeśli tak się stanie, to napewno dam Wam znać. |
Cóż, to przykre. Który to?
Co do świadomości - podejrzewam, że po pierwszym szoku ludzie domyślali o co chodzi. Ja najpierw myślałem, że przeciążyliśmy Ave pracą i jej odbija... Gdybym nie przypomniał sobie co to za dzień, długo nie wiedziałbym, co o tym myśleć. Bardzo realistycznie jej to wyszło. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 02-04-2005, 09:59
|
|
|
A ja przyznam że dałem się nabrać.
Dopiero później wieczorkie jak oglądałem Conana (rysunkowego ^^) to była tam taka scenka jak ten feniks woła "żart? to bardzo dobry żart" zrozumiałem.
Chociaż przyznam że niektóre avki z pokemonami były śliczne :P |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-04-2005, 10:04
|
|
|
Zegis, Ty naprawdę myślałeś, że my sobie tak na serio pozmienialiśmy avatarki na pokemony? Po co? Żeby nowych użytkowników zachęcić? XD
Ja pamiętałam, że jest pierwszy kwietnia, więc nie nabrałam się ani przez chwilę. Ale za to uśmiałam sie jak dawno, bo post faktycznie był prześlicznie realistyczny, a pokemon Avellany miał takie zabójcze zielone oczka... (już nie mówiąc o tym, jak uśmiałam się po poście Ysena.. XD)
Nic, tylko pogratulować pomysłu i wykonania! |
|
|
Ataru
|
Wysłany: 02-04-2005, 10:07
|
|
|
Jest to jedyny żart na forum, który się udał, przynajmniej na forach, które ja śledzę. Na jednym z nich pojawiła się informacja o sprzedaży stronki na allegro, lecz i to zostało szybko rozszyfrowane(jeszcze przed pierwszym kwietnia)Fani m/a jednak są czujni i nie tak łatwo zrobić ich w tak zwanego konia. |
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 02-04-2005, 13:06
|
|
|
ludki, mowcie za siebie..... ja sobie awka zmienilam na serio ;3 on jest taki kawaii! XDDDDDDDDD |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-04-2005, 13:33
|
|
|
Głupie pytanie: kiedy wróci stare logo na stronie głównej? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-04-2005, 13:33
|
|
|
Jak odświeżysz stronę, bo Ci się z cache'a ładuje. Spróbuj ctrl+F5 |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 02-04-2005, 13:38
|
|
|
To mi w takim razie nie było dane zobaczyć tego nowego-starego. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-04-2005, 13:41
|
|
|
Cytat: | Jak odświeżysz stronę, bo Ci się z cache'a ładuje. Spróbuj ctrl+F5 |
Dwie próby, dwa zawieszenie Eksplorera i sukces! Jest stare... |
|
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 02-04-2005, 13:44
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Dwie próby, dwa zawieszenie Eksplorera i sukces! Jest stare... |
Bo używasz takiej badziewnej przeglądarki ;p |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-04-2005, 20:32
|
|
|
Ataru napisał/a: | Aha, jeszcze jedno, jeden z zaprzyjaźnionych Wam serwisów właśnie upada |
Offtop, ale temat i tak do zamknięcie pewnie kiedyś będzie.
Jeśli to jest ta strona, o której myślę (a widywałam Cię w jej komentarzach i na forum), to w swoim czasie proponowałam jej adminowi połączenie serwisów - dlatego tylko, że napisał, że kończy działalność i zamierza stronę zamknąć. Nie dał odpowiedzi, czemu trudno się dziwić, bo taką decyzję na pewno niełatwo jest podjąć. Jeśli strona faktycznie zostanie zamknięta, to szkoda, bo w swoim czasie była niezła z wskazaniem na naprawdę dobra. Może ktoś stamtąd zechce przejść do nas - forum jest otwarte, a i współpraca zawsze możliwa, bo chociaż redakcja spora, każdy wkład się przydaje. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 09-04-2005, 10:23
|
|
|
Przepraszam, nie włączałem trochę komputera, miałem inne sprawy na głowie. Otóż co do admina, to pogadam z nim na ten temat, z tego co wiem, to sprawy naprawdę wyglądają kiepsko i kto wie czy jednak nie pójdzie na to, a dalej to już jakoś się z Wami skontaktuje pewnie sam, czy Wy z Nim. Jemu naprawdę zależało, lecz ludzie go otaczający trochę olali jego pracę, szkoda. Przepraszam za wielki offtop chaosu, lecz temat jest już nieaktualny, więc chyba nic takiego się nie stało.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 14-04-2005, 13:56 HA! ONE i tak dotrą wszędzie...
|
|
|
nawet do 'kultowej ikony' jak eva... sami popatrzcie... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|