Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
PSAPI.DDL |
Wersja do druku |
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-10-2005, 22:43 PSAPI.DDL
|
|
|
Hmm od pewnego czasu chce sobie pograc na jednym serwerze w Lineage 2 ale niestety przy próbie uruchominia spatchowanego pod darmowy serwee execa wyskakuje mi ze brak mi PSAPI.DDL. Ale z tego co wiem ta biblioteka nie jest potrzebna w windzie 98 a ja nie chce zmieniać systemu na nową wide lubie stara. ska zessać te pliki choć pewnie i tak nie bedą działac bo one si odnosza chyba do biblioteki NT |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 17-10-2005, 10:03
|
|
|
Nie szkodzi, zassać tą bibliotekę warto. Jak jeszcze miałem Me to też mi raz to wyskoczyło, załadowałem do katalogu z gra i działało. DLL-ek nigdy za wiele ;P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 17-10-2005, 10:48
|
|
|
Komunikat o braku psapi.dll na Win98 może być też rezultatem działania jakiegoś wirusa z grupy CWS. Zanim sobie dociągniesz plik, upewnij się że nie o to chodzi. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-10-2005, 14:08
|
|
|
W tym chodzi o to ze winda 98 nie ma w ogule tej DDLki iani swieża ani updatnieta. A po zasaniu jej to okazuje sie ze jestona rozszerzeniem biblioteki NTDDL.DDL :P. Czyli wychodzi na to ze musze pożegnac sie z moja stara winda 98 i zainstalowac jakaś nową : (.
A co do działani wirusa to tak jest jedn worm co to je ale on gryzie XPeki. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|