FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Zespół Blite wkracza na konwentowe sceny
Wersja do druku
Yunato Płeć:Kobieta

Status: offline
PostWysłany: 12-09-2006, 18:26   Zespół Blite wkracza na konwentowe sceny

W imieniu moim i koleżanki Borniś chciałabym ogłosić wszystkim wszem i wobec, że w naszym, już nie tak małym, mangowym światku powstał kolejny zespół wokalny, którego członkinie to nikt inny jak ja i Bornisia. Zespół został nazwany Blite.

Śpiewamy razem już od 2 lat, jednak nigdy nie mogłyśmy się zdecydować na wspólny występ. Dopiero teraz, starsze i z większym doświadczeniem scenicznym, postanowiłyśmy rozbawić ten szary światek i tak oto powstałyśmy!

Nasz pierwszy publiczny występ, a raczej koncert, będzie można zobaczyć na konwencie BAKA Y2K6. Dodatkowo przy wejściu na salę zostanie rozdanych sto naszych płyt demo z utworami, które zostaną zaśpiewane na koncercie.

Na samym śpiewaniu nie zamierzamy zakończyć. Na koncerty będziemy przygotowywać stroje, w przyszłości nawet choreografię taneczną. Wyjazdy na konwenty wg. możliwości portfela i chęci organizatorów.

Dodatkowo mamy w planach założenie własnej strony internetowej z bieżącym repertuarem, nagraniami, zdjęciami, a także nowinkami dotyczącymi naszej działalności.

Mamy nadzieję, że nie zawiedziemy Was i miło będziecie wspominać nasze koncerty.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 09-10-2006, 18:45   

Cytat:
spokoloko, my sie z Yunato znamy wlasnie z tego nicka wiec stfu jezeli nie wiesz o czym sie wypowiadasz ;]

I wybuchnęła śmiechem szczerym Moderatorka na takie dictum. I uruchomiła Nożyce Biurokracji i posty oddaliły się w Otchłań Niebytu.
I udzieliła odpowiedzi pannie "omg":
"Na przyszłość proszę zapoznać się z Regulaminem Forum i nie dyskutować z Moderacją. Posty tego typu będą usuwane, a IP zablokowane"
Po czym oddaliła się wielce rozbawiona.

Miłego dnia
IKa
Powrót do góry
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 10-10-2006, 09:15   

Ależ proszę uprzejmie, tnę...
Ku informacji użyszkodnika - jeśli słowo "kulturalny" rozumiesz jako "hermetyczny" to naprawdę nie nasz problem. Nie polubimy się. Trzymaj się stąd z daleka. And enjoy your pity ego.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
omg
Gość
PostWysłany: 10-10-2006, 09:20   

jak mi milo, czuje sie wyróżniona(ze 3 posty pocięte?) :P

a moze wytlumacz mi jeszcze, bo ja taka niekulturalna i niehermetyczna jak Wy o Wielcy mastah, w którym to miejscu poprzedniego postu zachowałam się niegodnie na tyle aby pozbawic go istnienia i przesłac w bezkresną "otchłań niebytu"?

a może to poprostu wasze niekulturalne "widzimisie" i hermetyczny system automatycznej obrony przd światem zewnętrznym? xD
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 10-10-2006, 09:25   

Gość napisał/a:
w którym to miejscu poprzedniego postu zachowałam się niegodnie na tyle aby

Wykłócanie się z moderacją. Prosze zapoznać się z regulaminem.

Cytat:

a może to poprostu wasze niekulturalne "widzimisie" i hermetyczny system automatycznej obrony przd światem zewnętrznym? xD

A może spamowanie i uczestnictwo w kłótniach na forach jest twoim sposobem zwracania na siebie uwagi i kompensowania niedostatkaków własnej osoby?

Numer Gadu-Gadu
1271088

Grupy:
WIP
PostWysłany: 10-10-2006, 10:24   

Gość napisał/a:
a moze wytlumacz mi jeszcze, bo ja taka niekulturalna i niehermetyczna jak Wy o Wielcy mastah, w którym to miejscu poprzedniego postu zachowałam się niegodnie na tyle aby pozbawic go istnienia i przesłac w bezkresną "otchłań niebytu"?

mam zacytować?
prosze bardzo:
Cytat:
wiec stfu jezeli nie wiesz o czym sie wypowiadasz

Doprawdy, nie obchodzi mnie, czy znasz się z Yunato z konwentów, z netu, ze szkoły, czy z piaskownicy. Jest Użytkowniczką tego Forum, a na tym Forum panują pewne zasady, które byś poznała, jeśli przeczytałabyś Regulamin Forum. Jedną z nich jest stosowanie kultury wypowiedzi i nie ubliżanie innym Użytkownikom. Zabronione jest także spamowanie i flame'wanie, a ostrzeżenia i prośby Moderacji lepiej brać sobie do serca. Administracja i Moderacja tego forum są w większości osobami dorosłymi, które ciężko pracują i utrzymują stronę za własne pieniądze. A to oznacza, że ustalają zasady. Jeśli sie komuś nie podoba nikt go tu nie trzyma.
Natomiast wpadanie tylko po to, żeby sobie popisać obraźliwe posty jest, wybacz, ale wyjatkowo niekulturalne.

Miłego dnia
IKa
Powrót do góry
omg
Gość
PostWysłany: 10-10-2006, 14:48   

heh
A moze stfu = skrot od: stonuj troche friendly użytkowniku? xD

A tak swoja drogą to ciekawe z was ludki(to tez obraźliwe?):
IKa napisał/a:
Natomiast wpadanie tylko po to, żeby sobie popisać obraźliwe posty jest, wybacz, ale wyjatkowo niekulturalne.

A ocenianie ludzi po dniu ich obecnosci na forum jest kulturalne, to byl jeden dzien a co zrobie jutro czy po jutrze? masz pewnosc ze bede siac terror i zniszczenie?
Moze jak widzisz czarnoskórą osobę na ulicy to też nie dajesz jej do slowa dojsc, tylko podsumowujesz na podstawie wyglądu który się różni od twojego. nie będe nawet mówiła na co się to umywa.

Może poprostu przypadkiem trafiłam na to forum a pierwszą rzeczą jaką rzuciło mi się w oczy był ten topic.
Moze dlatego nie wybrałam sobie jakiegoś innego na :
"Ojejciu jejciu jestem tu nofa witam was kofani wszystkich bez wyjąteczku bardzo serdecznie"

IKa napisał/a:
Moderacja tego forum są w większości osobami dorosłymi, które ciężko pracują i utrzymują stronę za własne pieniądze.

Co to ma do rzeczy poza wywyższaniem się? ale spoko, ja sie nie kloce, nie powiem jakie to niekuturalne

wiec moze na przyszlosc dajcie dokonczyc czlowiekowi zanim zaczniecie sie wtrącac
Powrót do góry
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 10-10-2006, 14:58   

Gość napisał/a:
A moze stfu = skrot od: stonuj troche friendly użytkowniku? xD

a moze ciecie posta to sposob wyrazenia podziwu dla twojej unikalnosci i elokwencji?

Gość napisał/a:
A ocenianie ludzi po dniu ich obecnosci na forum jest kulturalne, to byl jeden dzien a co zrobie jutro czy po jutrze? masz pewnosc ze bede siac terror i zniszczenie?
Moze jak widzisz czarnoskórą osobę na ulicy to też nie dajesz jej do slowa dojsc, tylko podsumowujesz na podstawie wyglądu który się różni od twojego. nie będe nawet mówiła na co się to umywa.

jak widze czarnoskora osobe ktora zachowuje sie tak jak ty, to pomysle o niej dokladnie to samo, co o tobie.

zaczelas od publicznego obrazenia uzytkowniczki, i to ze ona cie zna nie jest zadnym usprawiedliwieniem. dalej nawyzywalas moderatorke. nadal i caly czas klocisz sie z moderacja.

Gość napisał/a:
Co to ma do rzeczy poza wywyższaniem się? ale spoko, ja sie nie kloce, nie powiem jakie to niekuturalne

to znaczylo tyle:
1) nie mamy powodu do bycia wobec ciebie tolerancyjnymi.
2) nie mamy kszty szacunku dla kogos, kto nie robi nic, acz podchodzi do osoby, ktora chce cos zrobic i zaczyna sie z niej wysmiewac/wyzywac.
3) nie bedziemy znizac sie do twojego poziomu.

fakt, w pewnym sensie mozna to uznac za wywyzszanie sie.
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 10-10-2006, 15:15   

Gość napisał/a:
Moze dlatego nie wybrałam sobie jakiegoś innego na :
"Ojejciu jejciu jestem tu nofa witam was kofani wszystkich bez wyjąteczku bardzo serdecznie"
Proszę pokazać mi, gdzie na Forum jest taki temat z takimi postami.
Gość napisał/a:
Zważywszy na ton pierwszego Twojego postu, oraz drugiego, Moderacja ma podstawy tak przypuszczać.
Gość napisał/a:
Aleś mnie rozbawiła :D Gdyby jej zachowanie było takie jak Twoje, to pomyślałabym o niej dokładnie to samo.
Gość napisał/a:
Można wiedzieć, gdzie widzisz wywyższanie się? Ja tylko stwierdziłam fakt. My płacimy cięzkie piniądze za serwer i domene i my ustalamy zasady tu panujące.
Gość napisał/a:
wiec moze na przyszlosc dajcie dokonczyc czlowiekowi zanim zaczniecie sie wtrącac
Przykro mi, ale Moderacja sie lubi wtrącać i ciąć posty, które kłócą się z zasadami na Forum. A nie lubi osób, które wpadają tak sobie, żeby poflame'ować i pospamować.

Może, gdybyś nie zaczeła od obrażania użytkowniczki (i naprawdę nie obchodzi mnie, czy razem bawiłyście się w piaskownicy, ani czy jesteście syjamskimi siostrami) i od kłótni, całość wyglądałaby zupełnie inaczej. A tak... cóż. Efekt jest jak każdy widzi.

Miłego dnia
IKa
Powrót do góry
omg
Gość
PostWysłany: 10-10-2006, 15:35   

nom, efekt jest taki, ze tak to nieumiejetnie pocielas ze wyglada na to ze mod zaczął offtop :P

moj pierwszy post mimo iz w tym hermetycznym świecie mogl zostac odebrany jako wulgarny, byl jak najbardziej na temat. skoro byl wulgarny moderator powinien go ocenzurowac. stalo sie jednak inaczej co nie? jednak kolejne posty to juz ladny offtop w wykonaniu moderatorow przy moim nieskromnym i niekuturalnym udziale(what a pity)

ale sami swoich postow nie potniecie co nie? bo co by zostalo dla potomnych
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 10-10-2006, 15:45   

O co ci chodzi? Bo związku z tematem nie dostrzegam tu żadnego.
Kolejny emo obrażony na tanukową, faszystowską moderację?
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 10-10-2006, 15:52   

Cóż, z racji tego, iż Szanownej Pani nie ma jak wysłać PMki, otrzymuje Pani odpowiedzi w ten a nie inny sposób. W póżniejszym terminie temat ten zostanie przeniesiony do Tajnej Loży Masońskiej Tanuka, coby mógł cieszyć oczy całej Redakcji.
Gość napisał/a:
nom, efekt jest taki, ze tak to nieumiejetnie pocielas ze wyglada na to ze mod zaczął offtop :P
Prosze się także nie martwić o nasze umiejetności moderatorskie. Jeśli sobie Szanowna Pani życzy, możemy całość postów, łącznie z pierwszym postami Szanownej Pani przywrócić do wątku - wtedy będzie jasno i wyraźnie widać "Kulturalną dyskusję" rozpoczątą przez Szanowną Panią.

Nie widzę natomiast powodu, dla którego Szanowna Pani nadal tu przebywa, skoro nie podoba się Szanownej Pani nasze "hermetyczne forum"? Czyżby masochizm? I czemuż Szanowna Pani nadal pisuje z "gościa"? Czyżby obawa przez zdemaskowaniem? Ze swojej strony zapewniam, iż bawię sie doskonale, żeby nie powiedzieć śśświetnie. Dziękuję bardzo za dostarczenie mi rozrywki pomiędzy sprawdzaniem wypocin klasy szóstej, a przygotowywaniem się do jutrzejszych zajęć. Zaiste, miły przerywnik i jak poprawia humor.

Miłego dnia
IKa
Powrót do góry
omg
Gość
PostWysłany: 10-10-2006, 16:17   

dla twojej skromnej informacji, fora takie jak te sa bardzo latwym kąskiem jeżeli chodzi o wykradanie haseł, zabezpieczenia macie śmieszne, wiec omijając procedure rejestracji pozostawiam mniej informacji takich jak:
- e-mail - wiadomo da sie po tym haslo zlamac wpakowac sie na moja poczte czego sobie nie zycze
- login - mam taki jak zawsze
- haslo - nie musze wpisywac, nie ma go w bazie danych ktorą byle dziecko umie splądrowac.

Tak sprawdzasz te sprawdziany szóstej klasy, a wiesz co to powtórzenie? poszukaj po swoich wypowiedziach może coś takiego znajdziesz. za takie wypociny dostałabyś tylko "dwóje".

Cytat:
Miłego dnia
IKa

schematyczne powtarzanie tego zrwotu sprawia wrażenie że jesteś osobą monotonną i nieszczerą ;]

więc z identyczną nieszczeroscią w tymże wypadku:
Miłego dnia, omg
Powrót do góry
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 10-10-2006, 16:28   

No dobrze, zakładam, że wszyscy bawili się dostatecznie długo. Temat zamykam, w sumie i tak pełni funkcje przede wszystkim informacyjne, więc wielkiej straty nie będzie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi