Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
o napisach - albo do techniki, albo wywalić bo o źródła to p |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 16-11-2006, 16:38
|
|
|
Kto mi powie co mam zrobić jak mam dwa pierwsze epki Scool Rumble w formacie .mkv i wprawdzie udało mi się dotrzeć do subów w formacie .srt ale moje wszystkie playery albo odmawiają odtworzenia subów, albo odmawiają odtworzenia pliku .mkv? |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-11-2006, 16:45
|
|
|
Zainstalować Media Player Clasic i Mega Codec Pack. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 16-11-2006, 17:13
|
|
|
Dzięęęki Zeg :D Media Player Classic miałem, ale nie miałem tego Mega Codec Packa. Zainstalowałem i okazuje się, że ten plik jednak MA suby :D:D
Thx :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-11-2006, 20:39
|
|
|
Generalnie jest to odpowiedź na większość problemów z filmami. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 19-11-2006, 17:04
|
|
|
Pytanie: Czy ktoś miał problemy z odcinkami 11-21 School Rumble (sezon 1) (suby WF)?
Mi dosłownie każdy player strajkuje jak je włączam, wyskakuje błąd i kuniec oglądania :/ Reszta epów chodzi bez zarzutu. Żeby było zabawniej dopóki nie wyłącze ręcznie playera to dźwięk odtwarza się normalnie, a obraz już nie :/ (mam zainstalowany mega codec pack i media player classic, więc nie tu jest problem :/)
EDIT: Znalazłem gdzieś w necie radę, zeby zainstalować niejaki VLC media player i pomogło (piszę jak by ktos miał podobny problem) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|