Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mogla bym? |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-02-2007, 18:11
|
|
|
O ile wiem, na forum Lunarowym udowodniłaś, że rzeczywiście umiesz się zachowywać odpowiedzialnie :) Ale na razie naprawdę nie planujemy powiększać ekipy - obecna całkowicie wystarcza. Mogę tylko obiecać, że jeśli kiedyś będziemy zamierzali zwiększać skład moderacji, nie zapomnimy o Tobie ^^' |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-02-2007, 10:33
|
|
|
No dobzie :( |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-02-2007, 13:34
|
|
|
nie martw się Lila...każde zdarzenie nas czegoś uczy. Ja też odeszłam z Lunarowego forum...i z perspektywy czasu widzę jakie błędy popełniałam, mimo to jednak zdecydowałam się wrócić na tanuki.Co do Twojej funkcji moda to gorąco popieram bo na taerith'u byłaś dobrym modem. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-02-2007, 18:06
|
|
|
Bobra, nie dam za wygrana... co miesiac bede skladala podanie :P i Albo w koncu zechcecie poserzyc grupe, albo wam sie to znudzi...
( To Nie Jest Szantarz, To Tylko Informacja )
PS: Dzieki Ar za wsparcie. Oni wiedza, ze nie jestem zielona w modowaniu. Mylam tez Modem na Leparkour.pl... Ale odeszlam. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-02-2007, 18:32
|
|
|
Lila napisał/a: | albo wam sie to znudzi |
co zaskutkuje ostem za spam................. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-02-2007, 18:38
|
|
|
Lila napisał/a: | albo wam sie to znudzi... |
Już mi się znudziło. Moja cierpliwość ma swoje granice. Ostrzeżenie za uporczywe zawracanie głowy, blokada podpisu za niestosowne deklaracje i więcej proszę nawet nie podnosić przy mnie tego tematu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|