Mogla bym? |
Wersja do druku |
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 15-12-2006, 16:10 Mogla bym?
|
|
|
Mogla bym dostac modelatora na dzial multi swiat ? - znaczy ten z questami, by poprawiac miedzy innymi bledy mojej siostry... i korekty robic ? poprosze :> |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-12-2006, 16:39
|
|
|
..::Lila::.. napisał/a: | poprawiac miedzy innymi bledy mojej siostry... i korekty robic ? poprosze : |
Błendy twoja siostra może robić sama, bo ma na u góry okna opcje "Edytuj" slużącą do zmieniania postów.
Po co korekty chcesz robić nie wiem... Nie ścigamy przecież za ortografie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 15-12-2006, 19:50
|
|
|
nudzi mi sie tak... a sama bym sobie jeszcze polski podszlifowala...
Przeciez nikogo tym nie zabije :( |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2006, 22:39
|
|
|
Lila - ale moderacja nie daje tylko uprawnien do edycji postow. To dosyc szerokie spektrum praw i obowiazkow. Wierzymy ze bys tych praw nie naduzyla, ale jednak moderator to nie jest "ktos od edycji", a osoba dbajaca o prawidlowe funkcjonowanie forum. Nie mozemy wprowadzac w blad nowych uzytkownikow, ktorzy w takiej sytuacji zobacza Ciebie jako moderatora. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 15-12-2006, 23:05
|
|
|
ehh... czyli bym musiała być grzeczna? Pomagać ludzią, poprawiać ich jeśli zrobią coś źle? wykuć regulamin? ... bardzo mi się nudzi a wam modów nie za wiele... bo mało kto wpada z nich... a co raz to więcej użytkowników |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2006, 23:27
|
|
|
No nie, najpierw musialabys miec dosc wiedzy zarowno w dziedzinie regulaminu, netykiety, obslugi komputera (by moc udzielic pomocy technicznej) i wielu innych rzeczach.
Po drugie, moderacja to rowniez mozliwosc wystawiania ostrzezen - a tu juz udowodnilas ze nie jestes szczegolnie godna zaufania i nie potrafisz obiektywnie oceniac. Wiec musialabys po pierwsze spedzic jakis czas na forum, a po drugie dowiesc umiejetnosci obiektywnej oceny sytuacji, ktorej, obawiam sie, nie posiadasz.
Po trzecie, moderator jest osoba reprezentatywna. Nie obraz sie, ale po twojej ostatniej zmianie awatarka wylaczylam sobie pokazywanie awatarkow w ogole - poniewaz twoj autentycznie przeszkaszal mi w poslugiwaniu sie forum. Ze nie wspomne o tym wyskoku nazistowskim i paru innych rzeczach. Przykro mi, ale mam wrazenie ze do roli moderatora brakuje ci sporo solidnosci.
A modow mamy dosc, a jakbo co to sa uzytkownicy ze stazem, ktorym mozna ten tytul nadac. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 15-12-2006, 23:32
|
|
|
buu... niech ci będzie... < a inny... > odbicia chwilowe... toć jestem grzeczna! < siedzi w konciku i obgryza paznokcie... >
- nic nie zrobiłam ;(
czy ja chce jakies osty dawac ? w życiu bym nie dała :< niech se mai daje nie ja :/ |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2006, 23:37
|
|
|
Ale dawanie ostow nalezy do obowiazkow moderatora. Caly czas probuje ci wyjasnic, ze to nie tak ze nie chcemy ci dac mozliwosci poprawiania literowek - po prostu prosisz nas o armate by moc z jej pomoca zabic muche. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 15-12-2006, 23:42
|
|
|
to może jakiś kurs bycia Modem a nie? okres próbny albo jakoś tak to się nazywa po polsku... |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2006, 23:46
|
|
|
Nie, poki nie uda ci sie zaliczyc conajmniej polrocznej obecnosci na forum bez ekscesow. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-12-2006, 23:54
|
|
|
Lila, to nie jest tak, że nie chcemy Ci dać, bo nie. Zielony nick oznacza z założenia osobę za forum odpowiedzialną. My możemy wiedzieć, że masz go dlatego, ze poprawiasz literówki i tyle, natomiast nowy użytkownicy niekoniecznie. Jeśli masz zielonego nicka, to Twoje zachowanie świadczy nie tylko o Tobie, ale także o całym forum - w związku z czym nie dostanie go osoba, co do której nie mamy 100% pewności, że jej nie poniesie przy jakiejś okazji. To absolutnie nic osobistego, po prostu jesteś za bardzo narwana :) |
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 16-12-2006, 00:02
|
|
|
pół rocznej ? - < idzie szykować linke na szubienice... >
to ja już tylko będę grzeczna :( |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-12-2006, 10:23
|
|
|
Za entuzjazm pięć. Za dobre chęci sześć!
Za cierpliwość pała >]
Ale na poważnie, nie można by wprowadzić instytucji sub-moda? O nicku, dajmy na to, purpurowym? Ja wiem, od tego jest moderacja. Niemniej nawet jedi mieli swoich padawanów.
I nie, nie próbuję się we władzę wkręcić. >P |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-12-2006, 13:26
|
|
|
Sm00k, jesli ktos na to zasluguje i tego chce (przy czym w tej wlasnie kolejnosci), to nie bedzie problemu z tym zeby dostal normalnego moda. A istniejaca moderacja sie w tej chwili wyrabia, wiec sub-modzi nie sa nikomu do niczego potrzebni. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 23-02-2007, 17:09
|
|
|
Chciala bym napisac odwolanie i ponowic swoja kandydature na stanowisko Modelatora
Forum Tanuki zrzekajac sie praw do ostrych dyskusji, wyciagania pochopnych wnioskow i czynow spowodowanych emocjami. Zobowiazuje sie do uzywania glowy, radzic innym we wszystkim czym bede mogla oraz powstrzymywac sie od nierzemyslanych slow i decyzji...
Z powazaniem Lila. |
|
|
|
|
|
|