Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
prosba do administracji |
Wersja do druku |
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-12-2006, 01:38 prosba do administracji
|
|
|
chcialbym sie dowiedziec za co dostalem banna na kanale irc
aha i grzecznie prosze gorzej jak sie wnerwie ... a tego ani wy ani ja nie chcemy :P
ah i prosze o kontakt najlepiej na gg ostatecznie PW z gory dziekuje |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 27-12-2006, 01:49
|
|
|
Użytkownik VampirLord dostał bana na ircu za:
1. Brak poszanowania Netykiety.
2. Łamanie regulaminu i nie branie pod uwagę ostrzeżeń moderacji.
3. Groźby pod adresem moderacji.
4. Grożenie atakiem hakerskim.
Dodatkowo za groźbę Cytat: | aha i grzecznie prosze gorzej jak sie wnerwie ... a tego ani wy ani ja nie chcemy :P | Użytkownik otrzymuje pierwsze ostrzeżenie.
IKa |
|
|
|
|
|
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-12-2006, 20:30
|
|
|
nie zgadzam sie z ta panna :D
po za tym np nie dostalas pozawolenia ze mozesz poblikowac moje wypowiedzi sama lamiesz prawo a kogos karasz <hahaha> |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-12-2006, 20:36
|
|
|
Słonko przytomne, ta "publikacja twojej wypowiedzi" to zacytowanie słów, które napisałeś na publicznym forum w poście powyżej. Ślepy, czy jak?
Poza tym, pragnę przypomnieć, że publiczne dyskusje o decyzjach moderacji są traktowane jako spam. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania - i jest prościutką drogą do bana. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-12-2006, 20:45
|
|
|
VampirLord napisał/a: | nie zgadzam sie z ta panna :D |
To może wolisz pogadać z facetem? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
VampirLord -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-12-2006, 22:56
|
|
|
no to mowie ze za cytowanie i publiczne kopiowanei wypowiedzi innych grodzi kara w ameryce o taie rzeczy ludzie sie kluca i kase jeszcze za to maja :D
sami napisaliscie ze niezgodne z prawem polski a sami go nie przestrzegaci wiem wladza udeza do glowy ale bez przesady administracja nie zawsze ma racje
a co do rozmowy z pannem sory ja wole dziewczyny
no dobra słucham :D |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-12-2006, 23:42
|
|
|
1) System teleinformatyczny znany pod potoczną nazwą forum/strona tanuki.pl stanowi wyłączną, prywatną własność administratora.
2) Administrator rozporządził swoim majątkiem zezwalając chętnym na korzystanie z tego systemu, polegające na umieszczaniu wiadomości, nigdzie jednak nie zrzekł się prawa do tego systemu.
3) Wszelkie umieszczone w naszym systemie wiadomości, z chwilą zamieszczenia, stają się częścią systemu a ich właścicielem jest administrator, który może nimi dowolnie rozporządzać.
4) Cytowanie publicznie dostępnych treści (a za takie uznaje się wszelkie dostępne w jakikolwiek sposób dla ponad 100 osób) nie stanowi naruszenia prawa autorskiego. Nie stanowi go tym bardziej że w tym przypadku wiąże się z wykonywaniem prawa własności do całego systemu. Jeżeli ci się to nie podoba, PRZESTAŃ UŻYWAĆ NASZEJ WŁASNOŚCI I NIE PISZ POSTÓW.
5) Założycielem kanału IRC i jego adminem jestem JA. To oznacza że obowiązują tam zasady ustalane przeze mnie, i przez osoby którym dam statut operatorów. Obecnie oznacza to, że obowiązują tam wszystkie zapisy konstytucji Tanuki uzupełnione o zasady dodatkowe. Jedną z nich jest to, że jeżeli dojdę do wniosku że ktoś nie jest w kanale mile widziany, to dostaje bana, a jeżeli spróbuje go obejść, to mu załatwiam k-line na Rizonie.
Dostajesz trzeciego osta za dyskusje z moderacją. Ochłoń, usuń te ze swoich wypowiedzi którymi absolutnie nie chcesz się z nami dzielić, może po nowym roku zdejmę ci bana.
Miłego dnia.
Moderatorus Rex |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|