FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  prosba do administracji
Wersja do druku
VampirLord
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 27-12-2006, 01:38   prosba do administracji

chcialbym sie dowiedziec za co dostalem banna na kanale irc

aha i grzecznie prosze gorzej jak sie wnerwie ... a tego ani wy ani ja nie chcemy :P

ah i prosze o kontakt najlepiej na gg ostatecznie PW z gory dziekuje
Przejdź na dół
IKa Płeć:Kobieta

Status: offline

Grupy:
WIP
PostWysłany: 27-12-2006, 01:49   

Użytkownik VampirLord dostał bana na ircu za:
1. Brak poszanowania Netykiety.
2. Łamanie regulaminu i nie branie pod uwagę ostrzeżeń moderacji.
3. Groźby pod adresem moderacji.
4. Grożenie atakiem hakerskim.

Dodatkowo za groźbę
Cytat:
aha i grzecznie prosze gorzej jak sie wnerwie ... a tego ani wy ani ja nie chcemy :P
Użytkownik otrzymuje pierwsze ostrzeżenie.

IKa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
VampirLord
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 27-12-2006, 20:30   

nie zgadzam sie z ta panna :D

po za tym np nie dostalas pozawolenia ze mozesz poblikowac moje wypowiedzi sama lamiesz prawo a kogos karasz <hahaha>
Powrót do góry
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 27-12-2006, 20:36   

Słonko przytomne, ta "publikacja twojej wypowiedzi" to zacytowanie słów, które napisałeś na publicznym forum w poście powyżej. Ślepy, czy jak?

Poza tym, pragnę przypomnieć, że publiczne dyskusje o decyzjach moderacji są traktowane jako spam. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania - i jest prościutką drogą do bana.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 27-12-2006, 20:45   

VampirLord napisał/a:
nie zgadzam sie z ta panna :D

To może wolisz pogadać z facetem?

Numer Gadu-Gadu
1271088
VampirLord
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 28-12-2006, 22:56   

no to mowie ze za cytowanie i publiczne kopiowanei wypowiedzi innych grodzi kara w ameryce o taie rzeczy ludzie sie kluca i kase jeszcze za to maja :D
sami napisaliscie ze niezgodne z prawem polski a sami go nie przestrzegaci wiem wladza udeza do glowy ale bez przesady administracja nie zawsze ma racje

a co do rozmowy z pannem sory ja wole dziewczyny

no dobra słucham :D
Powrót do góry
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 28-12-2006, 23:42   

1) System teleinformatyczny znany pod potoczną nazwą forum/strona tanuki.pl stanowi wyłączną, prywatną własność administratora.
2) Administrator rozporządził swoim majątkiem zezwalając chętnym na korzystanie z tego systemu, polegające na umieszczaniu wiadomości, nigdzie jednak nie zrzekł się prawa do tego systemu.
3) Wszelkie umieszczone w naszym systemie wiadomości, z chwilą zamieszczenia, stają się częścią systemu a ich właścicielem jest administrator, który może nimi dowolnie rozporządzać.
4) Cytowanie publicznie dostępnych treści (a za takie uznaje się wszelkie dostępne w jakikolwiek sposób dla ponad 100 osób) nie stanowi naruszenia prawa autorskiego. Nie stanowi go tym bardziej że w tym przypadku wiąże się z wykonywaniem prawa własności do całego systemu. Jeżeli ci się to nie podoba, PRZESTAŃ UŻYWAĆ NASZEJ WŁASNOŚCI I NIE PISZ POSTÓW.
5) Założycielem kanału IRC i jego adminem jestem JA. To oznacza że obowiązują tam zasady ustalane przeze mnie, i przez osoby którym dam statut operatorów. Obecnie oznacza to, że obowiązują tam wszystkie zapisy konstytucji Tanuki uzupełnione o zasady dodatkowe. Jedną z nich jest to, że jeżeli dojdę do wniosku że ktoś nie jest w kanale mile widziany, to dostaje bana, a jeżeli spróbuje go obejść, to mu załatwiam k-line na Rizonie.

Dostajesz trzeciego osta za dyskusje z moderacją. Ochłoń, usuń te ze swoich wypowiedzi którymi absolutnie nie chcesz się z nami dzielić, może po nowym roku zdejmę ci bana.

Miłego dnia.

Moderatorus Rex

Numer Gadu-Gadu
3869750
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi