Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Odchodze z forum. |
Wersja do druku |
Juri
|
Wysłany: 26-04-2007, 14:13
|
|
|
Eeeee, zalogowałaś się niedawno i po tygodniu oznajmiasz, że odchodzisz?? Genialne po prostu, ja bym nie wpadła na takie coś XD
Ja tu jestem od niedawna, pewnie nawet nikt mnie dobrze nie kojarzy... Ale nawet gdybym miała odchodzić (i to po tak krótkim czasie), to zrobiłabym to bez słowa.
Ten temat nie ma sensu :x
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Mikroi, która pewnie i tak tu zajrzy by zobaczyć jak powodzi się temu tematowi... |
_________________ "Nie ma w tym niczyjej winy, to nie żaden błąd
Czasem, ot tak bez przyczyny trafia cię jak grom
Czasem tak bez dania racji z siłą setek rózg
Nagle ot tak przy kolacji trafia prosto w mózg." |
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-04-2007, 14:28
|
|
|
Popraw ortografię bo dostanę zawauu |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 26-04-2007, 15:07
|
|
|
Niet bo mam dosyć jakiekolwiek czepianie sie ludzi, którzy sądze, że znajomością gramatyki i ortografii myślą ze są lepsi od innych. To jest walka z systemem jakimś tam. Zgadzam sie jedynie z jedzeniem kurczaków z sosie własnym. Blah blah ubiłujujałolyju.
achiever napisał/a: | Popraw ortografię bo dostanę zawauu |
Psssss może póżniej :).
ogólnie jest ciekaw czy ona czyta te posty, znając życie pewnie tak. niektórzy ludzie potrzebują byc w centrum uwagi, bo bez tego czuja sie pewnie inaczej. Bik Bik i Bęc |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 26-04-2007, 15:38
|
|
|
wezcie blagam to zamknijcie, to jest glupota ten temat :/ |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-04-2007, 16:05
|
|
|
Ludki kochane, a wy po co się tu kłębicie? To nie na wasz "rzucono klątwę", przy okazji translację robiąc przy podwójnym babelfishu, z czego wynikł fhrancuski, którego rodowity francuz nie rozpozna.
Temat "Hala przyjazdów..." jak najbardziej wyczerpuje tematykę "odchodzenia" - ten temat zostaje zamknięty.
Natomiast co do Szanownej Mikori
Strzelanie focha "tak, żeby wszyscy widzieli" tudzież, "to ja sobie idę, o!" na tym forum nigdy nie działało rzuceniem się wszystkich "nie odchodź! zostań!".
Sprawa druga:
Jeśli masz coś do mnie, to przestań się popisywać "wyklinaniem" i grożeniem, że "popamiętam" w łamanym francuskim w dodatku na forum publicznym, tylko wyślij Pmkę z pretensjami, jeśli masz jakoweś. Bo jako żywo przez ten tydzień twojej bytności nie przypominam sobie, żebym Ci "nadepnęła na odcisk".
Równie dobrze ja mogę strzelić focha i stwierdzić: "To tej Pani podziękujemy, dajemy 6 ostów i ma bana na stałe, skoro stosuje groźby".
Miłego dnia
IKa |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|