Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Odchodze z forum. |
Wersja do druku |
Mikori
hmm nie wim co napisać.
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-04-2007, 19:16 Odchodze z forum.
|
|
|
Odchodze z forum. Chociaż jestem tu tylko tydzień. Pewnie teraz będzie beze mnie lepiej i w ogóle.
A więc
Au revoir
Ils jetons dehors avec du Ikę. Let il sera maudit sur des âges de siècles. Vous verrez, vous obtiendrez pour autrement !
Je serre tous solidement. Il peut retourner ici autrement.
Mais tout il déjà |
_________________ hmm |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-04-2007, 20:00
|
|
|
Słoneczko słodkie, jak Ci się tu nie podoba i chcesz odejść, to nie strzelaj focha w nowym temacie ('nikt mnie nie kocha, beze mnie będzie wszystkim lepiej, buuuu'), tylko zniknij po cichu. Jak masz do kogoś wąty, to nie strzelaj focha (jak wyżej), tylko kulturalnie wyjaśnij. A jak chcesz pisać po francusku, to się najpierw naucz języka, bo podkreślony tekst wygląda, jakby go ktoś przepuścił przez babelfish co najmniej trzy razy. "Ils jetons dehors avec du Ikę." = "Oni rzucajmy za siebie razem z Ikę". No przepraszam...
*napisała i znika* |
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 25-04-2007, 21:46
|
|
|
Powodzenia i krzyż na drogę... |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 25-04-2007, 22:18
|
|
|
Co ru sie dzieje ?? :( boze to ja zle zadzialalam ? |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-04-2007, 22:37
|
|
|
Lila, nie, ktoś tylko próbuje zwrócić na siebie naszą uwagę. Podejrzewam tylko, że nie o takie reakcje chodziło... ^^'
Mikori, dobra rada na przyszłość: pisanie tego typu postów może się skończyć co najwyżej tym, że ludzie zaczną się nabijać. Zamiast pokazywać na siebie wielką strzałką z podpisem "tu jestem! popatrzcie, jaka jestem biedna!", albo spróbuj się dopasować do reszty forum, albo naprawdę spokojnie znajdź sobie inne. Próba zrobienia afery skończy się w sposób dokładnie odwrotny do zamierzonego. |
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 25-04-2007, 23:12
|
|
|
Nie wiem o co wam poszło, ale mi się temat podoba! Bezwzględu na wszystko zostałaś dla mnie człowiekiem miesiąca na forum. Szkoda, że odchodisz i że tak mało napisałaś :). |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 25-04-2007, 23:12
|
|
|
Serika napisał/a: | "tu jestem! popatrzcie, jaka jestem biedna!" |
Czekaj, czekaj... Skad ja to znam... ( pogloda kilka miesiecy wstecz ) Czy to nie byla moja taktyka na poczatku moich dzalan wojennych na forum ? Powiedz mi tylko szczerze ? Czy wlasnie tak to wygladalo, jak robilam swoje wybryki, nim sie ustatkowalam na forum ? :*
Kiss dla modow :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
TANUKI
Gość
|
Wysłany: 26-04-2007, 00:04
|
|
|
p0str00fk! i |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 26-04-2007, 00:08
|
|
|
Gość napisał/a: | p0str00fk! i |
CO to znaczy ?? |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-04-2007, 01:21
|
|
|
Sayonara. |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-04-2007, 05:09
|
|
|
Hmmm...ja tego tak nie odebrałam. Pomyślałam sobie, że taki temat jest dobry: ponieważ nieładnie znikać bez słowa ;) Można powiadomić reszte, że już się tu nie wejdzie. Z drugiej strony to chyba istnieje już odpowiedzni, no, prawie odpowiedni temat - Hala przyjazdów i odjazdów. Ale wydaje mi się, że do ogłaszania takich rzeczy też pasuje, bo przecież nie mozna w 100% stwierdzić, że się tu nie wróci (ja w każdym razie sobie tego nie potrafię wyobrazić - przywiązałam się xD). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 26-04-2007, 06:11
|
|
|
Lila napisał/a: | Powiedz mi tylko szczerze ? Czy wlasnie tak to wygladalo, jak robilam swoje wybryki, nim sie ustatkowalam na forum ? :* |
Szczerze? Nie pamiętam!
Lila napisał/a: | Czekaj, czekaj... Skad ja to znam... ( pogloda kilka miesiecy wstecz ) |
Spoglądając pare lat w stecz musze powiedzieć, że w swoim czasie odchodzenie, gdy się na kogoś obraziło było modne. Niektórym tak się spodobało, że odchodzili nawet 3-4 razy na tydzień. W krótkim czasie stało się to tak groteskowe, że ludzie robili sobie z tego żarty, np. ogłaszając swoje odejście przy każdym wylogowaniu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-04-2007, 07:15
|
|
|
Eh bien, złotko, parlez vous francais? Na Wielkiego Cthulu, twój francuski jest gorszy od mojego niemieckiego...
Swoją drogą, konwencja całkiem miła. Co będzie dalej? Eine kleine świnka po polu gelaufen? |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 26-04-2007, 07:23
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Spoglądając pare lat w stecz musze powiedzieć, że w swoim czasie odchodzenie, gdy się na kogoś obraziło było modne. Niektórym tak się spodobało, że odchodzili nawet 3-4 razy na tydzień. W krótkim czasie stało się to tak groteskowe, że ludzie robili sobie z tego żarty, np. ogłaszając swoje odejście przy każdym wylogowaniu. |
Ojć, tak dobrze pamietam odchodzenie na moim forum ^^''' u mnie też taka mania chyab była tylko jeszcze nikomu nie udało się odejść.
Co prawda ja naprawdę starałam się pare razy usunąć, ale mnie to nie wychodziło >.<
smutna prawda, przyzwyczajenie trzymało mnie tam stalowym sznurem i nie tylko to ♥ |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 26-04-2007, 13:48
|
|
|
Na samym początku tez wszyscy mnie olewali:) [pamiętam jeszcze te czasy], a ja robiłem swoje i teraz znalazłem swoje miejsce tuatj. Od razu nikt nie bedzie cie wychwalał pod niebiosa(szkoda), poprostu trzeba zasłurzyć na uznanie innych, oraz trzeba przystosować jakoś do nich. niektuży są tutaj niekonwecjonalnie w pozytyfnym sensie, lecz ztażają sie przypadki negatyfne i nie logiczne. Koniec spamu.
P.S ciekawe, czy ktoś doczepi sie do mojej ortografii:) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|