Tylko M&A czy też inne komiksy? |
Wersja do druku |
Spairatox_Damio006
Dołączył: 12 Maj 2003 Skąd: Północna Asoria we wschodniej czę¶ci Sinsieiszy Status: offline
|
Wysłany: 12-05-2003, 18:17 Tylko M&A czy też inne komiksy?
|
|
|
Niom właśnie jak to z wami naprawde jest;) . Bo ja szczerze mówiąc nei przepadam za innymi komiksami... Nie pociągają mnie ^^" A może są jakieś plusy ? |
_________________ Do we watch aniem to live or live to watch anime...
teva.blog.pl - gdy nie boisz sie nieznanego... |
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 12-05-2003, 18:27
|
|
|
Ja poza manga czytam jeszcze W.I.T.C.H.^^.Tak naprawde to prawie nic ten komiks nie łączy z mangą,ale są fajne obrazki^^.Jak pierwszy raz kupilam Witch to nie wiedziałam,że to nie manga(byłam początkującym otaku^^) to sobie czytałam.A jak się dowiedziałam,że to nie manga to powiedziałam"No trudno...Nie samą mangą się żyje^^"I dalej czytam^^. |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 12-05-2003, 18:36
|
|
|
Ja tam prócz mang lubię też poczytać jak się znajdzie komiksy a'la Donal Duck ang Micki Mouse ^^ |
_________________ "- Postanowiłem zająć się czymś porzyteczniejszym dla ludzkości.
- Czym pastorze ?
- Rozszczepianiem atomów." |
|
|
|
|
Spairatox_Damio006
Dołączył: 12 Maj 2003 Skąd: Północna Asoria we wschodniej czę¶ci Sinsieiszy Status: offline
|
Wysłany: 12-05-2003, 18:36
|
|
|
Sporo osób lubiącyhc mange czyta W>I>T>C>h a ja nawet nei wiem co to jest^^" 8) |
_________________ Do we watch aniem to live or live to watch anime...
teva.blog.pl - gdy nie boisz sie nieznanego... |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 12-05-2003, 19:38
|
|
|
Co ja oprucz mangi.... a, kiedyś kolekcionowałem gwiezdne wojny! Ale już nie kolekcjonuję. (szajbus dop.Naga). Nie mam nic przeciwko innym komiksom, ale ich nie czytam :D . |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 12-05-2003, 20:45
|
|
|
Ja podobnie... kiedyś zaczytywałem się "Batmanem" i "Asterixem", ale teraz to właściwie tylko M&A, chociaż nie mam nic przeciwko innym komiksom. |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 13-05-2003, 00:05
|
|
|
Ja, kiedy byłem młody czytałem Kajka i Kokosza, Tytusa Romka i A'tomka oraz... Transformers ^^'. Obecnie poza mangą jedynie od czasu do czasu sięgam po Tytusa (genialny komiks, im jest się starszym, tym więcej smaczków się w nim zauważa). |
|
|
|
|
|
Gaori Gabriev
|
Wysłany: 13-05-2003, 00:25
|
|
|
Mnoe się nigdy nie podobał Tytus Romek i Atomek.Przedtem czytałem Kaczora donalda.Po jakioe czasie skończyły się fundusze i musiałem na jakioe czas przestać.Odtšd już nie czytam Donalda.Tylko KAWAI^^ 8) |
_________________ Pozdrawiam wszystkich.
Gaori Gabriev
marekjarek@poczta.onet.pl
Gadu-gadu: 3968737 |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-05-2003, 07:33
|
|
|
Jea, po Tytusa też lubię sobie czasem sięgnąć :D Po Kajka i Kokosza też :D Nie mam zamiaru zapomnieć na czym się wychowałam ;)
Nyo i po Thorgala oczywiście *_______* |
|
|
|
|
|
Gola_s
|
Wysłany: 13-05-2003, 12:41
|
|
|
Ja Boskiego Miszcza wciągnąłem w Star Wars - Komiks, ale skończyłem równo z nim. Nie podobała mi się kreska.
Jak miałem osiem lat to kupowałem Kaczora Donalda :D .(to jest zjebane :!: hehe).
Teraz tylko mangi od Boskiego. I te ściągnięte z www.cin25.prv.pl
Nie wiem tylko czy nie robię reklamy Cin'owi (ma probemy z serwerm), oby nie. |
_________________ milosc... tak a zalamanie jescze gorsze... juz 2 razy w ciagu roku... ale sie nie poddam i dalej przez zycie bede parl do przodu...
Zapraszam na: www.fantasy-center.prv.pl |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 13-05-2003, 16:11
|
|
|
Heh, ja sie musze przynac, że ani po Tytusa, ani po inne takie nigdy nie sięgnęłam, ale to chyba po prostu wina krótkości mojego żywota ^^
A jak byłam mała, to czytałam wszystko, co tylko mogłam, czyli Donalda, Muminki i inne takie, juz nawet tytułów nie pamiętam... |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 13-05-2003, 17:33
|
|
|
Ka_tka------> Muminki to anime! (a pod migotkę podkładała w orginale głos Najwspanialsza Osoba Na Świecie, Czyli Katarzyna Anna Dalej To Tajemnica ^^ [nie ma tak, bo ja wyjdę na idiotę! - dop. Boski ^^] :!: , chyba poraz pierwwszy mówię coś na serio dop.Xellos [ o tak, u ciebie to zadkie! :P ]) |
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo!
Ostatnio zmieniony przez Boski Miszcz dnia 13-05-2003, 18:00, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 13-05-2003, 17:41
|
|
|
Hehe, błąd! Seiyuu Rezo! :P Mylałes, ze MNIE zaskoczysz? Nie udało się ^^
To mi przypomina moją dumną z siebie w pewnym momencie kumpelkę, kiedy to powiedziała: "Ty wiesz, że ten kapsel z chipsów, który ci sie nie podoba to z tego nowego anime?" - -''' |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 13-05-2003, 17:47
|
|
|
No a jak jest :twisted:. A na imię on ma (czekaj, patrzy do kawaja dop.Naga) Izumi Takuto (mogą być błędy pisałem z pamięci [Taa, kto ci uwieży dop.Naga]) |
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 13-05-2003, 17:54
|
|
|