Jakich lubicie mangaków ? |
Wersja do druku |
evil-witch
|
Wysłany: 31-05-2003, 18:59
|
|
|
[quote="Ryuu_Davis"]Naoko Takeuchi (taa,. ta od Sailorek ^^) miała bardzo oryginalną kreskę... nawet mi się podobała, po miesiącach wpatrywania się w Clampa, Yuu Watase, Koskue Fujishoima i tak dalej... [quote] taa...Takeushi to genialna kobita....nienawidze Miyazakiego.. |
|
|
|
|
|
Dark_Saturn
Dołączyła: 11 Maj 2003 Skąd: Był sobie raz pewien świat... Status: offline
|
Wysłany: 02-06-2003, 07:14
|
|
|
Tia...Naoko...to jest dopiro kobitka :)
Czemu nienawidzisz Miyazakiego?? |
_________________ ...jesteśmy niewolnikami własnych myśli... |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-06-2003, 09:27
|
|
|
Nowy Clamp rządzi! Widzieliście Clover - geeenialne.
I jeszcze Satoshi Urushibara (nie wiem, czy dobrze to napisałam - zawsze się mylę przy tym nazwisku). I ten gościu od Lain i NieA. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Moonlight
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 03-06-2003, 09:59
|
|
|
A najbardziej lubię Aoi Nanase... rysuje po prostu ślicznie, ja też tak chcę! No i oczywiście Clamp, jakżeby inaczej... a szczególnie ten styl z Chobitsów - skromna kreska, a taka urokliwa... ^^ |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 03-06-2003, 10:20
|
|
|
Fudjitsima-san, stary styl CLAMPA i Kazuhiro Otomo to moi ulubieni... |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 23-06-2003, 19:00
|
|
|
Tiaaa....a porównać Kamui' ego rysowanego starym stylem a rysowanego nowym to jest różnica. I to wielka. Stary Kamui jest taki ciemny...a nowy taki pogodny. I do tego sto razy przystojniejszy :>. Darki pytasz czemu nie lubię Miyazakiego ? Bo ma facet nieciekawą jak dla mnie kreskę i tyle. I w ogóle wkurza mnie ta Mononoke ><.
Urushihara spoko gość.Świetnie rysuje. Tylko podrabia go ten Łukasz Anczkiewicz -czytelnik Kawajca i to może wnerwić. Jeszcze napisał w kontaktach że szuka osoby rysującej w stylu Satoshi' ego.
Każdy ma swój styl . |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 23-06-2003, 20:26
|
|
|
Może on nie podrabia, tylko jest to zwykły zboo... ee... maniak echi i hentai^^ |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 23-06-2003, 20:28
|
|
|
_-_....ale nie możnaby go zaskarżyć o naruszanie praw autorskich bo rysuje własne postacie tylko w nie swoim stylu ^^. I tak bym go nie wydała. Niech sobie rysuje co chce. w końcu Polska wolny kraj :P |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Irma
|
Wysłany: 24-06-2003, 09:30
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Nowy Clamp rządzi! Widzieliście Clover - geeenialne.
I jeszcze Satoshi Urushibara (nie wiem, czy dobrze to napisałam - zawsze się mylę przy tym nazwisku). I ten gościu od Lain i NieA. |
Clover?
Ja Clover po prostu KOCHAM ** Jedna z moich najulubieńszych mang. I ta kreska...cudo! *^^* |
|
|
|
|
|
BGI
Dołączył: 03 Maj 2003 Skąd: z czystego, niczym nie zmąconego chaosu:> Status: offline
|
Wysłany: 29-06-2003, 22:34
|
|
|
Po pierwsze - Yoshiyuki Sadamoto(My Master...)
Po drugie - Satoshi Urushihara^^'' i Rui Arazumi(1 seria...raczej tom 0 Slayersów^^'')
A dalej - Kosuke Fujishima, Masashi Kishimoto(Naruto), Kubotite(Bleach - po prostu genialne!), Aoi Nanase, Shoko Yoshinaka(Slayersi wydawani u nas - 2 seria) i Tommy Ohtsuka(3 seria mangi Slayers - special) |
_________________ --Tatoeba kimi no sono ude ga
--Kusari ni tsunagaretemo
--Tatoeba itsuka kono sora ga
--Moetsukite shimau to shite mo
--Kibou dake wa shinjite |
|
|
|
|
SmoczycaNenar
Dołączyła: 01 Lip 2003 Skąd: Lasy w świecie Diablo Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2003, 13:01
|
|
|
Ja najbardziej lubie Clampa |
_________________ "Szczęśliwy kogo przyozdobił kiejm i torbą los włóczęgi"
Przybyłam do świata jako smok w postaci elfa |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2003, 21:58
|
|
|
Ja lubie tych ktorzy rysuja dobra mange...i tych ktorzy sie na tym znaja i maja zamilowanie do tego co robia...^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-07-2003, 22:36
|
|
|
o właśnie z tym co powiedziałaś nie da się nie zgodzić... dobra solidna manga to jest to ^^ |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 03-07-2003, 15:35
|
|
|
Dawar napisał/a: | o właśnie z tym co powiedziałaś nie da się nie zgodzić... dobra solidna manga to jest to ^^ |
No dzieki za poparcie mojej tezy;PPP Hehe...Tez sie z nia calkiem zgadzam;PPP (inaczej bym jej nie napisala^^")
[edit=Serika] A ja się zgadzam, bo ty sie zgadzasz, że ja sie zgadzam... Dziewczyny, błagam, darujcie sobie tego typu dialogi ^^" (tak, właśnie zaczynam się czepiać) |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 07-07-2003, 19:29
|
|
|
Ja najbardziej lubię: Clampa i hmmm jak on się zwał Sensei Tokita (czy coś w tym stylu) rysował Gundamy, genialnie wychodziły mu miniaturki postaci i gundamy (w normalnej wielkości)
Poza tym lubię też Akirę Toriyamę i Stana Sakai tylko on ma taką dziwną kreskę... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
|