Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jakich lubicie mangaków ? |
Wersja do druku |
evil-witch
|
Wysłany: 25-08-2003, 16:06
|
|
|
Ja nie lubię tych mangaków którzy mają płytką kreskę. Taka moim zdaniem jest Rumiko Takahashi ale w końcu szacunek do niej mam bo świetne ma mangi. Zawsze jest ta ciekawa fabuła. |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-08-2003, 17:34
|
|
|
Ostatnio znaleziony w Necie mój Nr 1 Master: Hyung-Tae Kim!! Nie wiem, czy podpada pod pojęcie 'mangaka' (jest koreańczykiem); robi arty i concepty do gier komputerowych - nie wiem, czy słyszeliście o Magna Carta, albo War of Genesis III. Zrobił też jedną czy dwie grafiki do Final Fantasy VII. Zresztą, piękny przykład jego twórczości macie po lewej (patrz - mój awatarek ^_^). Polecam z całego serca, TUTAJ jest największa galeria jego prac, jaką znalazłam w Necie. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Kaolka
|
Wysłany: 28-08-2003, 21:09
|
|
|
najlepszy CLAMP ^^ wymiata wszystkich moim zdaniem... wprost cudowna kreska!!! wprost najlepsza i najbardziejprofesjonalna jaka widzialam ^^!!!! |
(hasło wyborcze do kampanii Kaolkowo-Evilkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 29-08-2003, 10:46
|
|
|
Wiesz Irian...dla mnie mangaką jest ktoś kto rysuje mange jako komiks. to chyba niekoniecznie musi być japończyk. w japonii manga tylko powstała .
Tak Kaolciu Clamp wymiata wszystko i wszystkich. |
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 31-08-2003, 10:27
|
|
|
Popieram CLAMP rulez 4 ever^^
Co jeszcze... Na pewno Fudjitsima-san. OMG i You are under arrested rządzą. Dalej... chyba Hiroki Endo razem z Katsurą Makazu i Kazuchiro Otomo - ogromny realizm postaci. No i jeszcze Miyazaki (też rysuje/rysował mangi jakby ktoś nie wiedział) |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Nuriko_chan
|
Wysłany: 31-08-2003, 18:38 Ulubione
|
|
|
Yuu Watase (FY rządzi, bez dwóch zdań), Kosuke Fujishima i CLAMP (w tej kolejności). |
|
|
|
|
|
Teeta
|
Wysłany: 23-10-2003, 13:01
|
|
|
Satoshi Uruhihara, Aoi Nanase, Naoko Takeuchi + kilka innych (taką mam pamięć do imion i nazwisk...) |
_________________ :} |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-10-2003, 18:57
|
|
|
Oh!Great, Touru Fujisawa.... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|