It's ok to be gay, Slova |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-07-2012, 10:15
|
|
|
JJ napisał/a: | Inna sprawa że nie wiadomo, czy w ogóle byliby zainteresowani wszelkiego rodzaju zjazdami (mam wrażenie że nie). |
Nie, Slova na pewno nie będzie zainteresowany zjazdami... A raczej my nie będziemy zainteresowani Slovą na zjazdach ze wspomnianych przez Ysena przyczyn ideologicznych. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-07-2012, 18:40
|
|
|
Drama i paranoja. Nie przesadzajcie, uważam że Slova by się doskonale wpasował w zjazdowy krajobraz. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-07-2012, 20:05
|
|
|
Ja też się zastanawiam o co biega z tą ideologią. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-07-2012, 20:07
|
|
|
...ekhm.
Jako "problem ideologiczny" stwierdzam, że generalnie nic do Slovy nie mam, niemniej jednak jego obecność może wywołać pewne konflikty... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-07-2012, 20:12
|
|
|
Nie przeszkadza mi pozostanie w domysłach, ale skoro ma budzić niepokój samą swoją istotą to trudno. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 06-07-2012, 21:07
|
|
|
...to może wprost. Slova jest homofobem, a ja i Irian od ośmiu miesięcy jesteśmy parą. Okej, wierzę, że Slova byłby w stanie zachować się kulturalnie, niemniej jednak odczuwałabym raczej pewien dyskomfort. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-07-2012, 21:19
|
|
|
Serio, jak już wspomniałem wcześniej - trudno. Nie żebym się domyślał innej przyczyny, ale dzięki za upewnienie. |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-07-2012, 00:12
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Slova jest homofobem |
... powinnam chyba wchodzić w więcej niż 3 tematy na krzyż, bo o tym serio nie wiedziałam. Zawsze pozostaje próba "wyprostowania" go na zlocie, ale mam wrażenie, że w tym wypadku nie zadziała. A więc zmieniam zdanie i Slovy jednak tutaj nie chcę. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-07-2012, 00:20
|
|
|
Crofesima napisał/a: | ... powinnam chyba wchodzić w więcej niż 3 tematy na krzyż, bo o tym serio nie wiedziałam. |
Crof, kiedy to akurat padło w temacie w którym się wypowiadałaś (na poprzedniej stronie konkretnie). :D
Ale sama przyznaję, że też do tego czasu zdążyłam zapomnieć o tym konkretnie fragmencie jego przekonań, bo zlały mi się one w ogólny obraz. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 07-07-2012, 00:54
|
|
|
Tren napisał/a: | Crof, kiedy to akurat padło w temacie w którym się wypowiadałaś (na poprzedniej stronie konkretnie). :D
|
.......... ups. Jakoś mi to zupełnie z głowy wyleciało, chyba po prostu wciąż trudno mi uwierzyć, że na tym forum są również tego typu jednostki. Internet czasami rozpieszcza pod niektórymi względami. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 08-07-2012, 09:04
|
|
|
Nie żebym się czepiała, ale jakoś obecność Grisza na zjazdach większości osób nie przeszkadzała, a generalnie jego... nazwijmy to - "poglądy ideologiczne" też kłóciły się z poglądami niektórych obecnych na zjazdach osób. Trochę się to kupy nie trzyma.
Możliwe, że Slova by się wpasował, nie jest chyba aż tak głupi, żeby przeprowadzać na zjazdach krucjaty. Ostatecznie zawsze będziecie go mogli związać, zakneblować i odesłać w paczce do domu. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 08-07-2012, 11:08
|
|
|
O ile dobrze pamiętam, poglądy Grisza na temat wyszły już po zaproszeniu go na zjazdy, poza tym wtedy jeszcze zainteresowane strony siedziały głęboko w szafie. Zwróć też uwagę na to, że Grisznak od jakiegoś czasu na zjazdach się nie pojawia (znaczy, pojawia się, ale na konkurencyjnych :P) Także - to nie jest tak, że stawiam kategoryczne veto, jak już powiedziałam, generalnie do Slovy nic nie mam. Niemniej jednak, przedkładam możliwość potrzymania dziewczyny za rękę nad jego obecność. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 08-07-2012, 11:55
|
|
|
Cytat: | Nie żebym się czepiała, ale jakoś obecność Grisza na zjazdach większości osób nie przeszkadzała, a generalnie jego... nazwijmy to - "poglądy ideologiczne" też kłóciły się z poglądami niektórych obecnych na zjazdach osób. |
Owszem i dawało się to w spokoju obejść, po prostu nie rozmawiając o poglądach, a o czym innych. My mówimy o sytuacji, gdy czyjeś poglądy są sprzeczne z częścią czyjejś osobowości. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-07-2012, 12:01
|
|
|
Bah, co za dyskusja w ogóle, od kiedy uwzględniamy ludzi, którzy mogliby żywotnie przeszkadzać komuś z aktualnego towarzystwa... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-07-2012, 12:31
|
|
|
GoNik napisał/a: | co za dyskusja w ogóle |
Takoż proszę o jej zakończenie, bo się głupia robi. |
|
|
|
|
|
|