Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Final Fantasy: The Spirits Within |
Wersja do druku |
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 14-10-2003, 17:59
|
|
|
Hmmm, ciekawe... czyli jednak ryzykują? Mam nadzieję, że to nie plotki ;P. Ciekawe, czy będą Chocobosy :P. I jeśli powstanie, to życzę Square, żeby się zwrócił ^^. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Hikarcia
Dołączyła: 16 Paź 2003 Skąd: somewhere in the middle of nowhere... Status: offline
|
Wysłany: 18-10-2003, 14:28
|
|
|
Żeby tylko nie zrobili sceny jej śmierci, bo się popłaczę (znowu...)... |
_________________ Kujikenaikara! My heart....
http://www.kazoku.prv.pl/
/\
l
l klik!
l |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-10-2003, 16:44
|
|
|
Jesli nie pokaza TEJ sceny, to sie na kwadratowych wkurze. Jesli pokarza, to bede ryczal |
|
|
|
|
|
Hikarcia
Dołączyła: 16 Paź 2003 Skąd: somewhere in the middle of nowhere... Status: offline
|
Wysłany: 18-10-2003, 19:36
|
|
|
Zależy JAK ja zrobią (jeśli zrobią)...
Lubię piękne smutne sceny. Czasami ze pierwotnie smutnej sceny wychodzi cos śmiesznego. A jeżeli śmierć Aeris będzie śmieszna,
ta ja ich osobiście odwiedzę ^ ^ |
_________________ Kujikenaikara! My heart....
http://www.kazoku.prv.pl/
/\
l
l klik!
l |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-10-2003, 20:22
|
|
|
Odwiedzimy. Jesli do tego dojdzie, to mam wrazenie, ze jedynymi wkurzonymi jednostkami nie bedziemy >) |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-11-2005, 21:00
|
|
|
FF: TSW jest porażką na całej linii. Wynudziłem się na tym filmie w sposób niemożliwy. Tak zbesztać serię gier. Co to ma wspólnego z sagą FF? Square potrzebowało zastrzyku gotówki co raczej się powiodło, ale ja wysiadam na pierwszym przystanku:/ |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|