Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Chrono Trigger i Chrono Cross |
Wersja do druku |
Smoczek
|
Wysłany: 17-04-2006, 15:39
|
|
|
Chrono Trigger - IMO najlepszy jRPG w jakiego grałem. Jest tu wszystko. Ciekawa fabuła, ciekawe postacie, wspaniały świat... brakuje tylko full-wypas grafiki i filmików (drugie z tego co wiem rozwiązuje wersja na PSXa). Jak dotąd grę przeszedłem trzykrotnie, za każdym razem z innym zakończeniem (raz New Game+) i mógłbym jeszcze pograć (fajnei by było jakby zrobili remake na np. PS 3 O_O). Jedyny jRPG który mógłby (IMO) temu tytułowi dorównać jest FF VII wraz z Yuffi i Redem xD. |
|
|
|
|
|
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 07-05-2006, 10:34
|
|
|
Cytat: | Chrono Trigger - IMO najlepszy jRPG w jakiego grałem. Jest tu wszystko. Ciekawa fabuła, ciekawe postacie, wspaniały świat... brakuje tylko full-wypas grafiki i filmików (drugie z tego co wiem rozwiązuje wersja na PSXa). Jak dotąd grę przeszedłem trzykrotnie, za każdym razem z innym zakończeniem (raz New Game+) i mógłbym jeszcze pograć (fajnei by było jakby zrobili remake na np. PS 3 O_O). Jedyny jRPG który mógłby (IMO) temu tytułowi dorównać jest FF VII wraz z Yuffi i Redem xD. | w pełni się zgadzam |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-05-2006, 10:21
|
|
|
Temat obmacałam na wszystkie strony i mało mnie przy tym szlag nie trafił. Jako dubel zamykam i idę pograć... Dyskusje o CT przenieść do tematu właściwego, bardziej aktywnego... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|