Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czytelnia Tanuki.pl |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-10-2005, 20:49 Czytelnia Tanuki.pl
|
|
|
Z przyjemnością zawiadamiamy, iż wkrótce ruszy kolejna część serwisu Tanuki.pl - Czytelnia, zbierająca na swoich łamach zarówno zwykłe opowiadania, jak też fanfiki (czyli twórczość wykorzystującą światy lub postacie pochodzące z twórczości innych osób). Naszym zamiarem jest dotarcie do jak najszerszego grona odbiorców, dlatego nie zamierzamy się ograniczyć jedynie do utworów powstających pod wpływem szeroko pojętej kultury Japoni. Interesuje nas także zarówno tzw. twórczość własna, jak i nawiązująca do dowolnych ksiązek, filmów, czy seriali.
Aktualnie pod adresem http://czytelnia.tanuki.pl/main/ prezentujemy wersję testową, cały czas poszerzaną o nowe opcje. Opcja rejestracji jest chwiolowo niedostępna.
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, a przede wszystkim czekamy na wasze opowiadania pod adresem czytelnia.tanuki@gmail.com.
Przed wysłaniem materiałów proszę się zapoznać z Regulaminem i FAQ
REDAKCJA |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 23-10-2005, 13:17, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 22-10-2005, 21:12
|
|
|
Hmm...lay jest śliczny ^^ Pomysł też mi się bardzo podoba. Czytanie fików jest fajne i przyjemne, więc dobrze, że powstała czytelnia... |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-10-2005, 13:08
|
|
|
Hm, może jestem ślepy, ale... Gdzie tam się rejestruje?
Bo niby jestem na liście userów (jako autor), ale nie umiem się zalogować XD |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-10-2005, 13:15
|
|
|
Nie jesteś ślepy... na razie się nie rejestruje, bo panel do rejestracji trzeba zrobić... Podobnie jak stopniowanie uprawnień userów. Dlatego tymczasowo fiki wysyła sie do redakcji, a nie zamieszcza samemu i czeka na akceptację.
PS. A jeśli nie dopiszesz więcej Karmazynowych Łez, to osobiście Ci zrobię krzywdę :) |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-10-2005, 13:17
|
|
|
Mhmm, no tak, takiej odpowiedzi się spodziewałem =]
Serika napisał/a: | A jeśli nie dopiszesz więcej Karmazynowych Łez, to osobiście Ci zrobię krzywdę :) |
Kiedy pomysłu mi brak :P
Ale spoko, jeśli jakiś przyjdzie, to z przyjemnością będę kontynuował =] |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-10-2005, 07:38
|
|
|
Śliczny lay, zgadzam sięz Nomi. Marchewki rządzą^^
Może fiki zacznę czytać w końcu ~__^ [ew. dopiszę do jakiegoś rozsądnego miejsca te zaczęte dawno temu] |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|