Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Nabór redaktorów/korektorów na Czytelnię Tanuki |
Wersja do druku |
cintra
|
Wysłany: 19-08-2007, 23:54
|
|
|
oj, a na mnie to już za późno by było? dopiero teraz zauważyłam tego posta, a chciałabym spróbować... :)
chyba że potem będzie "drugi nabór" to najwyżej wtedy. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-08-2007, 01:09
|
|
|
Ależ proszę bardzo :)
Niniejszym ogłaszam, że pierwsza część naboru została zakończona i chwilowo więcej zgłoszeń przyjmowanych nie będzie.
Tekst został wysłany do: Nami, Momoko, BORKa, Tyczka, Crofesimy, Tsunami, Didy, Lili, Teukrosa i Cintry, czyli do 10 osób.
Przypominam o włączeniu opcji "śledzenia zmian" przy korekcie.
Dla osób, które zgłosiły się w terminie późniejszym, czas na sprawdzenie i odesłanie poprawionego tekstu liczy się od momentu jego otrzymania :)
Powodzenia. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 24-08-2007, 12:30
|
|
|
Termin odsyłania tekstu testowego upłynął o północy.
Wszystkim zainteresowanym dziękuję za uczestnictwo.
Wynik zostanie ogłoszony po w przeciągu 2-3 dni, po przejrzeniu poprawionych fragmentów przez Redakcję |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-08-2007, 17:05
|
|
|
A więc... przyszłam... khe khe... się wytłumaczyć. To dość niezręczna dla mnie sytuacja, ale spróbuję wyjść z niej cało.
Tekstu nie wysłałam, to fakt. I już na wstępie chcę szczerze za to przeprosić. Zaraz przejdziemy do etapu "Crofe próbuje się wytłumaczyć", a jak wiadomo zazwyczaj to winny się tłumaczy. I tak, powiem to głośno i wyraźnie - JESTEM WINNA.
Otóż w poniedziałek nagle wypadł mi niespodziewany wyjazd do Wrocławia. Miałam nadzieję, że może tam znajdę chwilkę na szybkie poprawienie tekstu i wysłanie go redakcji, ale niestety... naprawdę byłam zajęta, a na dodatek moja siostra ma źle skonfigurowane DNS'y i mnóstwo stron się przez pewien czas w ogóle nie ładowało.
Tak, wiem! Następnym razem nie będę zgłaszać swojej kandydatury mając świadomość, że istnieje jakakolwiek szansa nagłego wyjazdu. Bardzo przepraszam. No ale w końcu mamy jeszcze wakacje, nieprawdaż?...
Głupio mi tym bardziej, że dzień po dostaniu tekstów powiedziałam Tsunami (która również się zgłosiła), iż te teksty mnie przerastają i być może w ogóle ich nie odeślę. Oczywiście był to jedynie żart!... Teksty okazały się dość *EKHE* trudne, to fakt, ale gdybym nawet z tego powodu zrezygnowała z ich odesłania (w co wątpię), to powiadomiłabym o tym IKę. Bez przesady, aż takim tchórzem nie jestem.
W tym świetle mój wyjazd do Wrocławia wydaje się być dość... fałszywy, nieprawdaż? Mimo wszystko proszę mi uwierzyć. Nie skłamałabym w tak... prymitywny sposób.
Jeszcze raz przepraszam, proszę o wybaczenie, zdaję sobie sprawę z własnych błędów i jestem gotowa na lincz.
To wszystko. Uff. Znów się rozpisałam.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Tanukowa Redakcja znajdzie kogoś Odpowiedzialnego i Kompetentnego (nie to co ja...). |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 25-08-2007, 18:35
|
|
|
Ja też nie mogłam... Niestety, mam tekst poprawiony już na kompie, ale nie mogę go wysłać... 5 dzieciaków w domu, to nie raj. A mamy 1 internet.
Dodane:
1. Komputer też mamy do użytku tylko mój, wiec muszę każdemu dać po kolei...
2. Pierwsza kopia która miała zostać wysłana... poszła... w śmieci. Osobiście ją wyrzuciłam. Bo na pulpicie po siedzeniu Sary pojawiło się 40 tysięcy obrazków i piosenek My Little Pony które zaznaczyłam i w kosz... Opróżniłam kosz, a na pulpicie nie zostało nic, także praca poszła...
Ale ja nic nie mówię, przyznaje sie, jestem winna.
Wybacz. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 26-08-2007, 22:09
|
|
|
Usprawiedliwienia zostały przyjęte do wiadomości, dziękuję za wytłumaczenie się wszystkim osobom, które uznały, że jednak nie zdołają odesłać testu na czas.
Spośród osób, które odesłały tekst, po burzliwej naradzie wśród- i około redakcyjnej, postanowiliśmy wybrać troje nowych redaktorów. Są to BORek, Dida i Teukros.
Witam w gronie redakcyjnym Czytelni :)
Pozostałym osobom dziękuję za zapał i chęć podjęcia się tego ciężkiego zadania. Mam nadzieję, że kolejnym razem się wam uda.
W sprawie nadania uprawnień i przydzielenia obowiązków skontaktuję się z każdą osobą osobno. |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 26-08-2007, 22:17, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-08-2007, 22:13
|
|
|
Gratulacje! ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 26-08-2007, 22:45
|
|
|
Gratuluje :) |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-08-2007, 16:35
|
|
|
Ja również. :) |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Crystal Storm
|
Wysłany: 28-11-2007, 16:30
|
|
|
Dopiero teraz zauważyłam ten post. Jeju, jaka szkoda że tak późno... Czy przyjmujecie jeszcze chętne osoby? Bo ja praktycznie codziennie jestem przy kompie i zawsze mogę pomóc. No a poza tym chciałabym się podszkolić w języku polskim. Czekam na jakąkolwiek odpowiedź^^' |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 28-11-2007, 16:54
|
|
|
Przykro mi, ale nabór już został skończony.
Jeśli w przyszłości będzie kolejny, na pewno umieścimy odpowiednie ogłoszenie. :)
Temat zostaje zamknięty, jako nieaktualny. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|