Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bezprzedmiotowość dyskusji... |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-06-2006, 08:53
|
|
|
Jeśli w tym temacie zostanie napisany jeszcze jeden post w kotnekście "Nezumi" to topic poleci. Ludzie dajcie sobie spokój. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 17-06-2006, 09:23
|
|
|
Witam czy mógłbym poprosić kogoś z moderacji o usunięcie postów Nezumi i Bianki oczywiście wyłącznie tych które ne mają nic wspólnego z tematem - może w off-topicu należy stworzyć podtemat "syf" gdzie będą wrzucane wszystkie takie wypowiedzi - wydaje mi się ze to powinna być powszechna praktyka bo poprostu szkoda tematów.
Jeśli to możliwe to prosze równiez o usuniecie mojego postu. |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-06-2006, 11:38
|
|
|
Ja tego nie zrobie... Zbyt źle się czuje i za bardzo boli mnie głowa, żebym miał siłę czytać te posty i kasować. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-06-2006, 11:56
|
|
|
[Temat zamknięty.
Powisi tu chwilkę, ze względu na wiadomość która brzmi tak:
"Jeśli chcecie sobie porozmawiać o definicji słów JA, MÓJ, UWAŻAM ŻE, to proszę użyć przycisku Prywatnych Wiadomości."
Wszelkie zażalenia na PW albo gg. Może się zlituje i odpowiem. Jak będe miała czas.
Miłego dnia.
IKa |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|