Powitanie Reda |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 23-06-2008, 16:46
|
|
|
Wobec tego przynajmniej ostatniego wymagania nie spełnimy, ale tutaj akurat kłóć się z regulaminem i zwykłą elegancją. Wnosząc z pozostaych postów doradzam dalsze poszukiwania, bo naprawdę trafiłeś jak kulą w płot. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-06-2008, 16:56
|
|
|
Mortimern, Zgodnie z tym co napisałeś, ewidentnie trafiłeś w złe miejsce, więc może oszczędź mi kłopotu banowania ciebie, i wynieś się sam?
Wierz mi, uciążliwych gości z mentalnością pięciolatka przekonanych o swojej anonimowości w internecie mamy tu co miesiąc kilkunastu, a wszyscy pewni że ich, jak ciebie w tym Opolu, nie znajdziemy.
Mnie już tak w wydziale ds. przestępczości elektronicznej w KGP jak w dziale skarg TP SA znają dobrze, a nasz prawnik ma już komplet gotowych pism i wniosków, chcesz zamiast wakacji mieć wzywanie na komisariat i sprawę w sądzie to proszę bardzo.
To twoje ostatnie ostrzeżenie. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 23-06-2008, 17:03
|
|
|
Mortimern, niece... 1...
nawet ja takich wymagan dla tanukowego forumcia nie stawiałem :E już moja prololiconowa prowokacja była ciekawsza. A po co bluzgi? Widzisz, ja tam w sumie na jednym forum, na którym mozna (było) bluzgac jestem zarejestrowany, ale przeklinanie w kazdym poście raczej takie fajne nie jest i tylko świadczy o poziomie użytkownika. Owszem, do dzisiaj śmieje się z komentarza pewnego usera po przegranej grze z innym (bo to forum dawn of war) "Cut muje eldar Cut"
w sumie to zdanie wyraziło więcej, niż tysiąc słów, ale tak pisac to trzeba umieć.
wa-totem napisał/a: | KGP jak w dziale skarg TP SA znają dobrze, a nasz prawnik ma już komplet gotowych pism i wniosków, chcesz zamiast wakacji mieć wzywanie na komisariat i sprawę w sądzie to proszę bardzo. |
ale w sumie, to on nic jeszcze aż tak wielkiego nie zrobił...
Łypie znacząco na Slovę. Zmoderowano.
IKa |
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 23-06-2008, 17:23
|
|
|
Totem już taki jest za co mu dziekuje bo własnie wygrałem 500 zł bo wypowiedź totema do grupy oceniajacej pewien zakład była bardziej dosadna niż Ban. A szkoda bo chcialem jeszcze pare dni pogadac w sensownych tematach.
A pinga to każdy posłać może a czy ja sie zasłaniam anonimowascia jak mu sie nudzi to chcetnie podam adres. Zwłąszcza ze to akurat on nalezy do osób mocnych w necie.
A poza tym jak narazie przestepstwa jako takiego nie popelniłem jest tylko mozliwosć z powództwa cywilnego
PS zafundowaliscie mi własnie wakacje
Z powaażaniem Red
Adres zameldowania znacie
PS Ika czemu skasowałas posta powinno zostac to o tym wieku : P |
Ostatnio zmieniony przez Mortimern dnia 23-06-2008, 17:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 23-06-2008, 17:49
|
|
|
Ktoś go rozumie? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 23-06-2008, 17:53
|
|
|
Stary troll wpadł z wizytą. Miejmy nadzieję, że nie wróci. |
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 23-06-2008, 17:54
|
|
|
Jak również wampirek energetyczny, czerpiący przyjemność z tego, że ktoś mu odpiszę.
Im więcej odpowiedzi, tym większa przyjemność. |
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 23-06-2008, 17:55
|
|
|
Dlatego zagłodźmy go i nie odpisujmy :) |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 24-06-2008, 17:10
|
|
|
Teukros napisał/a: |
Stary troll wpadł z wizytą. Miejmy nadzieję, że nie wróci. |
miedzy innymi tu mnie znajdziecie swoja droga moja posty kiedyś stanowiły znaczną cześc tego forum |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 24-06-2008, 17:43
|
|
|
Aha, so the mystery is solved. You were Redvampire, the stupid soldier.
In polish: wtedy już nie udało mi się odnieść do Twojej żałosnej postawy w kwestii przekleństw. Jak widać teraz mogę: otóż jak żalosna Twoja postawa była i odejście takie samo, tak powrót taki sam.
EDIT/
Ale no worries, mate. To mija |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 24-06-2008, 18:44
|
|
|
Komentarze dotyczące przybycia na forum kol. Mortimerna zostały usunięte, jako nie związane z tematem, i nieco za bardzo nacechowane negatywnymi emocjami.
Drodzy państwo, temat służy przedstawieniu się nowych osób, i jest swego rodzaju wizytówką forum. Tym bardziej unikajmy tutaj gorętszych dyskusji.
- Teukros |
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 24-06-2008, 22:45
|
|
|
wytłumacz mi prosze Tekuros z jakiego powodu wlasciwie mnie chronisz i usuwasz wszystko co ludzie złego o mnie mówia i co mogło by mnie skompromitowac zwłaszcza jesli sam to naświetlam |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 24-06-2008, 22:59
|
|
|
Przede wszystkim chodzi o to, aby wszyscy użytkownicy forum dobrze się na nim czuli i bawili - także i Ty.
Komentarze zostały usunięte również dlatego, że były całkowicie nie związane z tematem.
- Teukros |
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 24-06-2008, 23:27
|
|
|
ja niemoge na tanuku jest w miare obiektywny mod. Przynajmniej takie jest pierwsze wrażenie.
Niestety punkt dla grupy TBI : ( |
|
|
|
|
|
|