FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
  Spam z CG
Wersja do druku
Norrc Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
Lisia Federacja
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 14-08-2008, 18:52   

VonHusarz, oj źle skończysz! Obrażasz naszego kochanego Lelusza i na dodatek zadzierasz z moderacją... Za to pierwsze proponuję rok przymusowego oglądania angstującej Niny!

OKIS napisał/a:
U Suzaka liczą się tylko i wyłącznie jego umiejętności w walce. Bez nich byłby takim sobie wnerwiającym szaraczkiem, a nie Knight of Seven. tak samo jak lulu bez swoje inteligencji byłby tylko szaraczkiem :P

No racja. Gdyby jakiegoś bohatera obrać ze wszystkich jego zalet i mocnych stron byłby rzeczywiście "tylko szaraczkiem".

Nikt nie wymaga od Zero akrobacji podczas walki a od Suzaku błyskotliwego myślenia... Nie widzę żadnego problemu w obecnym stanie rzeczy. Każdy ma swoją rolę do odegrania.

Numer Gadu-Gadu
1498253
VonHusarz Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 14-08-2008, 20:17   

Lubie Lulusza jako postać ale nie jako człowieka, taki z niego Che Guevara, niby to walczy o wolność ale tak na prawde to mu wszystko wisi.

A co do Moderacji
Wyrażaj się? - Wyraziłem się i to bez korzystania z wulgaryzmów więc nie rozumiem problemu
Dodałem odstępy po przecinkach (była to trafna uwaga)
Ten dopiskek w środku zdania jest bezcelową ingerencją w treść posta nie zmieniająca jego wydźwięku
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 14-08-2008, 20:49   

Cytat:
(nie naruszyłem nim regulaminu)

Jak nie, jak tak?

Konstytucja Forum Tanuki napisał/a:
6. Wulgaryzmy, także w formie zniekształconej lub zamaskowanej, są na Forum Tanuki niedopuszczalne. Ich stałe używanie może spowodować sankcje ze strony moderacji.

Zwracam również uwagę na punkt

15. Ostrzeżenia administratorów/moderatorów należy traktować poważnie. Nie zastosowanie się do nich może powodować kasowanie postów, a w skrajnych przypadkach - bana. Decyzje moderatorów nie będą przedmiotem powszechnej debaty. Jeśli użytkownik uzna, że moderator przekroczył swoje uprawnienia bądź postąpił niesprawiedliwie, powinien wysłać prywatną wiadomość do administratora, uzasadniając swoje zarzuty. Skargi na łamach forum i wszelkie inne formy odwoływania się do opinii publicznej będą kasowane jako spam.

A notek odmoteratorskich się nie usuwa, bo to 1. nieeleganckie 2. właściwie to podpada pod "zacieranie śladów".

Nie kontynuować, skargi i zażalenia privem.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora

PostWysłany: 14-08-2008, 21:08   

Gdzie pojawiły się wulgaryzmy?
Zastosowałem się do uwag: poprawiłem przecinki
Usunąłem notkę ponieważ nie była już aktualna
To czy napisze dostali lub dostali wciry itd. to moja decyzja
Powrót do góry

Grupy:
Lisia Federacja
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 14-08-2008, 21:16   

Mai_chan napisał/a:

Zwracam również uwagę na punkt

15. Ostrzeżenia administratorów/moderatorów należy traktować poważnie. Nie zastosowanie się do nich może powodować kasowanie postów, a w skrajnych przypadkach - bana. Decyzje moderatorów nie będą przedmiotem powszechnej debaty. Jeśli użytkownik uzna, że moderator przekroczył swoje uprawnienia bądź postąpił niesprawiedliwie, powinien wysłać prywatną wiadomość do administratora, uzasadniając swoje zarzuty. Skargi na łamach forum i wszelkie inne formy odwoływania się do opinii publicznej będą kasowane jako spam.

Nie kontynuować, skargi i zażalenia privem.

Jejku, nie widzisz co się do Ciebie pisze? Co za człowiek...

Numer Gadu-Gadu
1498253
OKIS
Gość
PostWysłany: 14-08-2008, 21:23   

Norrc to było do wcześniejszej wypowiedzi Easnadh -pokazanie jak spostrzegłeś ,że argumentacja nie jest zbyt trafna ,a no zapomniałem o ostatniej części gudamów tam robia faktycznie dziwne rzeczy. :) ale zabicie ojca - nie.
Powrót do góry

PostWysłany: 14-08-2008, 21:31   

Zaczeliście spamować i rozpętaliście debate,zostawcie moderatorom co moderatorskie.
Ja wam ino odpowiadałem,jeśli widzicie naruszenie regulaminu zgłoście je do moderacji.

Kończę to bezowocną dysputę,robie to czego wy nie zdołaliście,stawiam tamę na rzece offtopu.
Powrót do góry
Zeri
Gość
PostWysłany: 14-08-2008, 22:19   

osobiscie to nawet byłbym skory dołaczyć do Zakonu jeśli by istniał w naszym swiecie :D Lulek jest postacią tragiczną stracił matke ojciec i rodzina go odtrącili jedyna osoba ktora kochał dedła (prawdopodobnie) wiec nie ma sie co dziwić ze sie tak zachowuje. :P
Powrót do góry

Grupy:
Lisia Federacja
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 24-08-2008, 18:01   

Jak ktoś ogląda CG na subach od grupy GG, może już szukać czegoś innego:

http://ggkthx.org/about.php

Chyba im coś R2 zbrzydło.

Numer Gadu-Gadu
1498253
*KIRA*
Gość
PostWysłany: 28-08-2008, 22:17   Czemu???

I kolejny post krytykujący CG.Jeśli nie lubicie serii takich jak CG to po co je oglądacie??Jeśli kotś jest uprzedzony i z góry zakłąda ze seria będzie denna-czemu siada i ja ogląda?Ale najgorsze jest to ze wy nie oglądacie CG.Wy wyszukujecie tylko błędy i niedopatrzenia nie próbując zrozumieć fabuły.I potem zadajecie pytania w stylu "A skad oni się tam wzieli??!!".
Więc jesli nie lubicie tego anime nie krytykujcie go.Bo po 1 odcinku nawet spec może źle ocenić anime.Wiem z doświadczenia ze oceniać można dopiero po połowie serii.A i wtedy może to być złą ocena.Czyli koniec-Nie lubisz to nie ogladaj!Bo potem tylko drażnisz fanów:)
Powrót do góry
Liquid.pl
Gość
PostWysłany: 01-09-2008, 07:30   

zanim lulek uzyl geassa na tym ziomku z brodka, gosc mowil ze znaleziono nunally i ona zyje, chyba tego nikt nie zauwazyl.
Powrót do góry
tuner
Gość
PostWysłany: 09-09-2008, 10:27   

Wiem ze pewnie wszyscy juxz wiedza no ale (czy to cos co w openingu atakuje toudo to nie przypadkiem
Spoiler: pokaż / ukryj
Demokles?
poza tym czepiacie sie go a on ma jak najbardziejnaturalne odruchy zostal zdradzony to teraz sie msci
Spoiler: pokaż / ukryj
(zreszta widac w openingu ze znowu sie z zakonem pogodza :P zangetsu atakujacy demoklesa wiec i zero tam bedzie na bank a pozatym lulek ma cc wiec po co mu kallen :P
Powrót do góry
tuner
Gość
PostWysłany: 09-09-2008, 10:32   

aha juz wiem co to za rycerz mroku w openingu zaraz po chinczyku stoi (tristan na 90% bo polacy raczej nie wysla niczego :P
Powrót do góry
Dorsai Płeć:Mężczyzna
wieczny student

PostWysłany: 10-09-2008, 21:56   

Teukros- to forum czytaja rozni ludzie i jesli ktos wysuwa jakas teze (w tym przypadku ze Leluch przypomina Hitlera) to trzeba ja prostowac, bo potem na przyklad ktos nieogladajacy danego anime moze wysunac na jego temat bledne wnioski... Aczkolwiek mam nadzieje, ze ten temat pozostanie po tym poscie juz zamkniety...

Hitler nam nie proponowal sojuszu... My z nim MIELISMY sojusz o nieagresji z 1934 roku...

Ambicje Rosji? Taa tym bardziej, ze na poczatku byl ze Stalinem w dobrych stosunkach, przynajmniej pozornie... Dopoki obaj panowie nie mogli sie nawzajem ruszyc majac jakies szanse na zwyciestwo nad drugim to ich przyjazn "kwitla". Tak samo jak w czasie zimnej wojny miedzy przywodcami USA a ZSRR czy teraz miedzy Bushem i Putinem :P

Chora polityka Wielkiej Brytanii? Taa szczegolnie biorac pod uwage fakt, ze w czasie aneksji Czech czy agresji na Polske Wlk. Brytania i Francja nie zrobily NIC, zeby powstrzymac Hitlera...
To raczej slabosc obu krajow "zmusila" jesli mozna nazywac to przymusem Hitlera do wojny :)

Hitler od poczatku byl porabanym swirem, ktorego tylko jeden cel obchodzil i jesli nie wiesz dlaczego stworzyl swoja partie, z kogo sie skladala i co bylo jej celem, dlaczego trafil do wiezienia, dlaczego napisal "Mein kampf" i co sie w niej zawieralo, dlaczego doszedl do wladzy i kto go popieral, co robil przez cale swoje zycie do momentu agresji na Polske to nie pisz, ze nie byl tsaki zly jak go malowano...

I mam do ciebie jedna prosbe- nie poruszaj wiecej tematow historycznych, bo nie mam juz ochoty ciagle prostowac twoich postow...

Numer Gadu-Gadu
1379302
cesarz vedry Płeć:Mężczyzna
Geeasowany

PostWysłany: 11-09-2008, 07:02   

Nie uważacie, że to lekka przesada, można kasować posty tylko o historii, ale mój był również o codzie, a i tak go skasowaliście. Zresztą już kilkakrotnie zauważyłem, że niektórzy moderatorzy, są nadgorliwi...

Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu