Anime Łódź Club - zbędne |
Wersja do druku |
VMichal26V
FAN
|
Wysłany: 10-11-2009, 19:44
|
|
|
mam pytanko spotkani są dalej organizowane |
_________________ Moje rzyczenia są jak marzenia.Lecz jak marzenia są nie do spełnienia!!!! |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 10-11-2009, 20:48
|
|
|
Ogolnie tak.
Ostatni "oficjalne" odbyło się w pazdzierniku.
Rozniez mini spotkanie mialo miejsce w ta niedziele na Animowantch niedzielach w klubie Jazzga. |
|
|
VMichal26V
FAN
|
Wysłany: 11-11-2009, 07:04
|
|
|
wiesz co mam prośbe dam ci muj nr gg bo chciałem się czegoś więcej dowiedzieć więc jeśli będziesz miała wolnom chwile napisz z gury dziękuje 2395541 pozdrawiam Michał |
_________________ Moje rzyczenia są jak marzenia.Lecz jak marzenia są nie do spełnienia!!!! |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-11-2009, 07:37
|
|
|
Polecam przeczytanie pierwszego posta w temacie. Jest tam link do strony, gdzie znajdziesz szczegóły. I jakbyś mógł, to pisz poprawnie, tzn. używaj przecinków, kropek, wielkich liter, polskich znaków i zachowuj zasady ortografii. Od razu Twoje posty staną się dziesięć razy bardziej czytelne. A jeśli byłoby to ponad Twoje siły, to autokorekta w Firefoksie, albo Wordzie nie boli. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
VMichal26V
FAN
|
Wysłany: 11-11-2009, 08:34
|
|
|
Jak będziesz po 16 godzinach pracy ciekawi mnie czy też będziesz taki bystry poligloto!!! |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-11-2009, 09:31
|
|
|
Moderację z góry przepraszam za wchodzenie w jej kompetencje, ale niektóre zachowania uważam za na tyle irytujące, że nie potrafię sobie oszczędzić komentarza.
Inni użytkownicy TEŻ mogą być po wielu godzinach pracy, dlatego byłoby wyrazem elementarnego do nich szacunku, gdybyś pisał zgodnie z zasadami języka polskiego, a nie kazał im się domyślać co chcesz przekazać oraz gdybyś choć pobieżnie zapoznał się z tematem (przeczytał pierwszy post), a nie się nimi wyręczał marnując ich czas.
I polecam sprawdzenie w słowniku co znaczy słowo 'poliglota', bo wyraźnie nie pasuje ono do kontekstu... w dodatku za poliglotę się nie uważam - znam tylko dwa i pół języka wliczając w to ojczysty. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
VMichal26V
FAN
|
Wysłany: 11-11-2009, 09:34
|
|
|
Brawo jestem z ciebie ie dumny |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 11-11-2009, 09:39
|
|
|
Niemniej znaków przystankowych moglbys uzywac.
Wstawienie kropki, przecinku to nie aż tak wielkie wysilek :> |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-11-2009, 09:57
|
|
|
Wzdech, no nie można spokojnie kota nakarmić... Nie kłócić mi się od samego rana...
A na przyszłość nowego użytkownika faktycznie uprzejmie proszę o stosowanie się do interpunkcji i ortografii języka polskiego. Czytelniejsze posty są przez to.
|
|
|
|
|
|
VMichal26V
FAN
|
Wysłany: 11-11-2009, 14:25
|
|
|
Ok sorry. Ale nie musał od razu takbesztać |
|
|
|
|
|