Komentarze do "Tanukowego słownika dziwnych pojęć i def |
Wersja do druku |
Satoshi
Yaoi Fanboy :3
|
Wysłany: 22-05-2010, 20:55
|
|
|
zonk486 napisał/a: | ...zdarzało ci się używać słów...których nawet na Wikipedii... |
Crack napisał/a: | Czego nie mogłeś znaleźć na Wikipedii?...a nie twoje widzimisię. |
Wybaczcie, ale naprawdę nie mogę się powstrzymać. (~.~)"
Dziwi mnie że więcej szacunku macie do nazwy jakiegoś portalu, niż do siebie nawzajem. :x |
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 22-05-2010, 20:59
|
|
|
To nie o szacunek chodzi. Oni piszą POPRAWNIE GRAMATYCZNIE (Wikipedia jako nazwa własna). Skąd Ty się urwałeś? Tutaj nie liczy się szacunek, tu się liczy POPRAWNOŚĆ GRAMATYCZNAAAA!!!!! |
Ostatnio zmieniony przez Norrc dnia 22-05-2010, 21:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Satoshi
Yaoi Fanboy :3
|
Wysłany: 22-05-2010, 21:02
|
|
|
Norrc napisał/a: | To nie o szacunek chodzi. Oni piszą POPRAWNIE GRAMATYCZNIE (Wikipedia jak nazwa własna). Skąd Ty się urwałeś? Tutaj nie liczy się szacunek, tu się liczy POPRAWNOŚĆ GRAMATYCZNAAAA!!!!! |
*kłania się panicznie*...gomenasai, gomenasai, gomenasai...*ucieka z płaczem* |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-05-2010, 21:15
|
|
|
Norrc napisał/a: | To nie o szacunek chodzi. Oni piszą POPRAWNIE GRAMATYCZNIE (Wikipedia jako nazwa własna). Skąd Ty się urwałeś? Tutaj nie liczy się szacunek, tu się liczy POPRAWNOŚĆ GRAMATYCZNAAAA!!!!! |
Każdy ma taki szacunek, na jaki zasłużył. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Norrc
|
Wysłany: 22-05-2010, 21:18
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Każdy ma taki szacunek, na jaki zasłużył. |
Czyli dla obcych się szacunku nie ma żadnego? No no... |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-05-2010, 21:19
|
|
|
Norrc napisał/a: | Czyli dla obcych się szacunku nie ma żadnego? No no...
|
Dokładnie. Bo ja proszę pana rasowym chamem jestem. Z rodowodem od 16 pokoleń. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-05-2010, 21:55
|
|
|
A ja proponuję panom wrócić do tematu i nie kontynuować wycieczek osobistych. |
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 22-05-2010, 22:39
|
|
|
Tylko błagam, powiedzcie mi, co jest głównym tematem tegoż wątku. Bo ja się biedny pogubiłem. ^_^ |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Norrc
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 22-05-2010, 22:50
|
|
|
Aaa, to! W sumie, po lekturze tego topicu wywnioskowałem coś innego (topic o wszystkim i o niczym)
A co do słowniczka... To może lepiej będzie, żebym się nie wypowiadał. Wołodyjowskiego bym zacytował. ^^ |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-05-2010, 23:51
|
|
|
Cóż, Multiświat rządzi sie własnymi prawami, a i Blue Haven jest uroczą mieszaniną rzeczywistości i..... no, innej rzeczywistości.
Takoż, może przejdziemy na klingoński, jak już mamy być elytarni do bólu i wogóle? |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 23-05-2010, 09:24
|
|
|
zonk486 napisał/a: | pięćdziesiątka - pojazd samochodowy z silnikiem o pojemności skokowej nie większej niż 50 centymetrów sześciennych. Zazwyczaj pojazdy typu pięćdziesiątka mają ograniczenie prędkości do 45 km/h. |
Uwahahahahahahahholjp'jfcl'vands'a,.vc \.o[f'aa53203
54102
Mój mózg załapał bluescreena.
Przypomniało mi się spolszczenie Bad Company 2 - PIĘĆDZIESIĄTKI! NA ZIEMIĘ! NA ZIEMIĘ!
Swoją drogąile taki samochód możemieć KM? Bo rozumiem, że silnik na cztery suwy (dwusuwów nie można rejestrować), a więc przy małych pojemnościach wytworzy naprawdę niewiele energii. Dla porównania moja Husqvarna 372 XP o pojemności skokowej 70,7 cm3 ma moc 5,3 KM, ale to jest możliwe tylko dzięki rodzajowi silnika. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 23-05-2010, 09:55
|
|
|
Ja się zastanawiam, czemu pojazd samochodowy, toż to ledwo pełznie. Smutny efekt definiowania pojęć za pomocą nieznanych sobie definicji czy też kolejny, zamierzony cios w kierowców? :> |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-05-2010, 10:36
|
|
|
Vodh napisał/a: | Proponuję zaznaczyć, że IncreDebil jest moe-kawaii eufemizmem. |
Proponuję zmienić nazwę tematu na "Moe-kawaii eufemizmy Zonka486(który się nie dzieli)", bo jako żywo wszystkie zawarte tu pojęcia podpadają pod definicję - upiększają (w mniemaniu autora) formę kompletnie zamydlając treść. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-05-2010, 10:38
|
|
|
Okej, przejrzalam temat na spokojnie i posty, które faktycznie są komentarzami do słowniczka można policzyć na palcach jednej ręki. Trzy czwarte tekstu to przerzucanie się złośliwościami i dlatego temat jako kompletnie niespełniający swojej roli zamykam. I bardzo mi przykro, jeżeli ktoś nie zdążył się zabawić... I naprawdę patrząc na zachowanie niektórych, robi mi się słabo. |
|
|
|