Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Spam z Multi |
Wersja do druku |
Fortuna
Gość
|
Wysłany: 22-02-2011, 13:21
|
|
|
Acha.....no dobra, niestety pierwszy raz odzywam się na takim forum ( i szczerze jeśli mam spotykać więcej takich ldzi, pewnie i ostatni), nie wiem czy można usuną temat. Dziwni są ludzie, którzy oglądają zbyt często takie anime. Znam paru i Nie mam o nich najlepszego zdania, to był tylko pomysł, a pomysł albo się podoba albo nie jeśli się nie podoba to piszesz : " Myślę, że to nienajlepszy pomysł, a nie odpisujesz pseudo metaforą, którą pewnie sam w tym małympółmózgowiu wymyśliłeś. Mało mnie interesuje czy to ktoś przeniesie czy na twoim miejscu, dawno skończyłaby z pisaniem czego kolwiek, bo zaczynam wstydzić się swojej rasy. Pomyśl czasem ii zastanów się czy warto odpisywać na temat, który cię nie interesuję. Może lepiej daj spokój i nie poniżaj się publicznie, zwyczajnie odpuść. |
|
|
|
|
|
Fortuna
Gość
|
Wysłany: 22-02-2011, 13:28
|
|
|
A i NAPRAWDĘ proszę sprawdzić co to jest gra wyobraźni, bo nazwa może trochę głupia, do tego trzeba mieć minimalny iloraz inteligęcji. Grają w to osoby nie tylko od was starsze, ale i mądrzejsze. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|