Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
4chanowe mądrości o kobietach |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-12-2012, 22:30
|
|
|
satisek napisał/a: | @edit
Co do tego pana w zielonym.
Wystarczająca długo jestem w interecie by wiedzieć że różowy znaczek przy nicku i kobieta w avatarze nie znaczą że ta osoba faktycznie jest kobietą. Wychodze z założenia że w internecie
- Każdy facet to facet
- Każda kobieta to facet
- 12 letnie dziewczynki to agenci FBI. |
BUAHAHAHAHA. BUAHAHAHAHAHA. No nie mogę, po prostu nie mogę, geniusz dowcipu po prostu...
...a serio - stary, czyś ty się z choinki urwał? Może tak było te 20 lat temu, kiedy internet dopiero powstawał. Przyjmij na wiarę, że na forum jest sporo kobiet, jak najbardziej żywych i realnych. I weź się nie ośmieszaj.
(i ja bardzo przepraszam resztę moderacji, ale myślałam, że tacy już wyginęli, nie mogłam się powstrzymać...) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
satisek
|
Wysłany: 18-12-2012, 22:37
|
|
|
Zdaje sobie teraz sprawe z tego że w temacie anime na forach siedzi dużo kobiet. Jednak na innych forach to tak nie wygląda. A kamień pod którym siedziałem nazywa sie 4chan, i odrazu dodam że nie chodzi o dział anime.
Pozatym, troche źle mnie zrozumieliscie, nie chodzi mi o to że nie wierze w istnienie kobiet w internecie, a o to że nie ufam każdej osobie która podpisuje sie jako kobieta. A co do pani w zielonym, bóg mi świadkiem że nawet nie zauważyłem tego różowego znaczku przy jej nicku, avatar widziałem, ale na forach o anime nie ma nic dziwnego w tym że facet umieszcza kobiete w avatarze. Przepraszam jak kogoś uraziłem : /. |
Ostatnio zmieniony przez satisek dnia 18-12-2012, 22:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-12-2012, 22:40
|
|
|
No to nie bredź o "większości przypadków". 4chan jest cokolwiek specyficzny. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
satisek
|
Wysłany: 18-12-2012, 22:42
|
|
|
Okej, w każdym razie, edytowałem poprzedniego posta. Możemy te dyskusje odnosnie kobiet w internecie usunąć? Troche niewypada modom offtopować. Z mojego punktu widzenia dyskusja jest skonczona, ale jak bardzo chcesz możemy kontynuować na pw. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|