| 
	| 

| Ogłoszenie |  
	| 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		 |  

| 4chanowe mądrości o kobietach |  
	| Wersja do druku |  
	| Mai_chan  Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
 Fanklub Lacus Clyne
 Tajna Loża Knujów
 WIP

| 

|  Wysłany: 18-12-2012, 22:30 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | satisek napisał/a: |  	  | @edit Co do tego pana w zielonym.
 Wystarczająca długo jestem w interecie by wiedzieć że różowy znaczek przy nicku i kobieta w avatarze nie znaczą że ta osoba faktycznie jest kobietą. Wychodze z założenia że w internecie
 - Każdy facet to facet
 - Każda kobieta to facet
 - 12 letnie dziewczynki to agenci FBI.
 | 

BUAHAHAHAHA.   BUAHAHAHAHAHA. No nie mogę, po prostu nie mogę, geniusz dowcipu po prostu...

...a serio - stary, czyś ty się z choinki urwał? Może tak było te 20 lat temu, kiedy internet dopiero powstawał. Przyjmij na wiarę, że na forum jest sporo kobiet, jak najbardziej żywych i realnych. I weź się nie ośmieszaj.

(i ja bardzo przepraszam resztę moderacji, ale myślałam, że tacy już wyginęli, nie mogłam się powstrzymać...)
 |  
			| _________________
 Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
 Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!

O męcę twórczej:
 [23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| satisek  

| 

|  Wysłany: 18-12-2012, 22:37 | 
 |  
			| 
 |  
			| Zdaje sobie teraz sprawe z tego że w temacie anime na forach siedzi dużo kobiet. Jednak na innych forach to tak nie wygląda. A kamień pod którym siedziałem nazywa sie 4chan, i odrazu dodam że nie chodzi o dział anime. 
 Pozatym, troche źle mnie zrozumieliscie, nie chodzi mi o to że nie wierze w istnienie kobiet w internecie, a o to że nie ufam każdej osobie która podpisuje sie jako kobieta. A co do pani w zielonym, bóg mi świadkiem że nawet nie zauważyłem tego różowego znaczku przy jej nicku, avatar widziałem, ale na forach o anime nie ma nic dziwnego w tym że facet umieszcza kobiete w avatarze. Przepraszam jak kogoś uraziłem : /.
 |  
			| 
 Ostatnio zmieniony przez satisek dnia 18-12-2012, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
 |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Mai_chan  Spirit of joy

Grupy:
 Fanklub Lacus Clyne
 Tajna Loża Knujów
 WIP

| 

|  Wysłany: 18-12-2012, 22:40 | 
 |  
			| 
 |  
			| No to nie bredź o "większości przypadków". 4chan jest cokolwiek specyficzny. |  
			| _________________
 Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
 Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!

O męcę twórczej:
 [23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| satisek  

| 

|  Wysłany: 18-12-2012, 22:42 | 
 |  
			| 
 |  
			| Okej, w każdym razie, edytowałem poprzedniego posta. Możemy te dyskusje odnosnie kobiet w internecie usunąć? Troche niewypada modom offtopować. Z mojego punktu widzenia dyskusja jest skonczona, ale jak bardzo chcesz możemy kontynuować na pw. |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	|  |  
	| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach