Tanuków spotkania nieregularne |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-02-2011, 21:15
|
|
|
Ponieważ zdałam wreszcie egzamin zaliczając tym samym semestr postanowiłam nawiedzić Warszawę i się dojenocić. Stąd pytanie kto i kiedy ma czas zająć się biedną duszą. Nie ukrywam, że najchętniej nawiedziłabym Serika (którego brak dotkliwie odczuwam odkąd nie wchodzi na irca), ale nie wiem czy ten kawałek podłogi wciąż jest wolny. Poza tym chętnie się dowiem czy jakieś inne jenoty chcą/mają czas się ze mną socjalizować i kiedy. :D |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-02-2011, 21:17
|
|
|
Tren napisał/a: | nie wiem czy ten kawałek podłogi wciąż jest wolny |
Ponieważ jeszcze się nie wprowadziłem, to do końca tygodnia chyba nawet kawałek łóżka. ;) |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-02-2011, 22:45
|
|
|
Raz, że Serik ma (miał?) sesję, więc się ogranicza - że tak sobie pozwolę ją obronić jako współpłatnik czynszu. >]
Dwa, że podłogi u nas w bród, a do tego jest jedno normalne łóżko i drugie nienormalne, czyli mój zajedwabisty podwójny fotel. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 08-02-2011, 23:14
|
|
|
BOReK napisał/a: | Raz, że Serik ma (miał?) sesję, więc się ogranicza - że tak sobie pozwolę ją obronić jako współpłatnik czynszu. >] |
Ale ja jej nie oskarżam - ja tylko zauważam, że odczuwam jej niedobór. Witaminy należy spożywać regularnie. ;p |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 11-02-2011, 01:11
|
|
|
uwaga, uwaga!
jakby ktoś był w niedziele w rejonie centralnego w okolicy godziny 12.30, to jest szansa się na mnie natknąć na chwilę krótką [coś czuję, że równowartość czasowa wypicia kawy/szejka w maku, bo chyba o 13.30 mam ciapąga na ślunsk ;] ].
koniec komunikatu |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-05-2011, 10:59
|
|
|
Krótka piłka - Środa wieczór (1 czerwca), godzina 20, Irish Pub na Miodowej w Warszawie. Mam urodziny więc pretekst jest, jak potrzebna dodatkowa zachęta to doszły mnie słuchy że stawiam piwo (lub zamiennik). Po szczegóły - na Gtalka. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-07-2011, 19:00
|
|
|
Ten weekend, this. Jacyś chętni? Ja nie wiem czy dam w ogóle radę w sobotę, być może wieczorem, ale w niedzielę, na inscenizację, chętnie bym poszedł. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 08-07-2011, 06:43
|
|
|
Czy to źle, że pierwsza rzecz o jakiej pomyślałem to "będą robić inscenizację spadającego samolotu"? ^^; |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-07-2011, 07:05
|
|
|
Nie wiem, bo ja pomyślałam dokładnie to samo. |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-07-2011, 11:25
|
|
|
Ups. Może właściwym byłoby pytanie - kto nie pomyślał o samolocie. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
|
Wysłany: 08-07-2011, 11:31
|
|
|
Ja nie pomyślałem o samolocie, tylko o bitwie... Czy jestem dziwny?
Ale na inscenizacje nie dam rady pójść, w ten weekend nie ma mnie w Warszawie, jadę do Poznania. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 08-07-2011, 18:11
|
|
|
Nienawidzem Was.
Cytat: | Ja nie pomyślałem o samolocie, tylko o bitwie... Czy jestem dziwny? |
Jesteś historykiem. Co prawdopodobnie oznacza "tak". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 09-07-2011, 20:34
|
|
|
Daerian napisał/a: | Ja nie pomyślałem o samolocie, tylko o bitwie... Czy jestem dziwny?
Ale na inscenizacje nie dam rady pójść, w ten weekend nie ma mnie w Warszawie, jadę do Poznania. |
Bój się. W niedzielę też będę. Drogowo >] |
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 13-07-2011, 17:49
|
|
|
No dobra. Przyjeżdżam do warszawy w piątek na konwent, ale będę po południu, więc dużo przed rozpoczęciem. Czy ew. ktoś chciałby rozdysponować mi ten czas na herbatę/lody/ciastka/cokolwiek? ;) |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-08-2011, 11:24
|
|
|
For the record: jutro znowu jadę do Katowic znęcać się nad ludźmi i prawdopodobnie będe miała wolne dwie godzinki między 14 a 16 (w najgorszym razie 45 minut od 14, mam jednak nadzieję że nie utworzy się ta grupa :D). Miejsce akcji: uniwersytet ekonomiczny i nie obrażę się za wskazanie jakiejś przyjemnej jadłodajni w pobliżu :D |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|