Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Wszechbiblii znowu online! |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-07-2004, 04:59
|
|
|
Sat... Ten cień czy jak to się nazywa... O.o" Bez przesady!
To fajnie wygląda, ale jeśli nie jest aż tak rozmazane (a ja nie mogę dojść do tego, czy da się wyregulować wielkość, czy nie). Taki mały apel: jeśli się nie da, to błagam, darujcie sobie. Czytanie postów przez podświetlanie jest męczące! |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 21-07-2004, 08:33
|
|
|
Fooooooruuuuum *________* <extremally happy> wróciło ^____^, niech żyje Crack! |
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-07-2004, 09:46
|
|
|
Na chwilke off top - z cienia zdałam sobie właśnie sprawę i mną wstrząsnęło O____o
Właśnie go zmieniłam. Ludzie wywalcie to bo sie myli z kolorem T_______T
A, post do wykasowania, jak go tylko pare osob przeczyta...
Nie mam zamiaru byc kojarzona z ta maniaczką, która się bawi cieniami O_o |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-07-2004, 10:59
|
|
|
< prawie zaduszony próbuje złapać oddech >
Tilk, ważne, że działa. A do tego na tej wersji lepiej się znam, bo jestem modem na forum jej autora.
Uśmieszki - zapomniałem, papa ^^"
Okienko podczas ładowania strony jest teraz domyślnie wyłączone, jeśli ktoś chce to może włączyć w profilu.
Poprawiłem wszystkim strefy czasowe.
Co do tych poziomów, to miało ich nie być. Przeoczyłem je podczas konfiguracji... |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them
Ostatnio zmieniony przez Crack dnia 21-07-2004, 13:42, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-07-2004, 12:06
|
|
|
Narazie zostaw te poziomy. Były na jednym z odwiedzanych przezemnie Forów i długo pozostawały ozdobą dodającą pikanterii... mi się bardzo podbały... A jesli przyjdą Trolle i zaczną nabijac nadmierne ilości postów, to się je skasuje...
A nie dałoby się tak zrobić, żeby to wyłączyć tylko wybranym uzytkownikom? W formie np. kary za nabijanie? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 21-07-2004, 13:45
|
|
|
Da się, a jeśli tego nie ma to w pół godziny mogę napisać skrypt który to będzie robił. I takich można też straszyć warningami (dodaje się je w widoku profilu). |
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-07-2004, 17:35
|
|
|
<sciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk Cracka> Nie ma emotek, nie ma cienia, nie ma ognia. Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *___________*
Tylko wpisanie URL mnie wkurza ale... ^^" |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 21-07-2004, 17:44
|
|
|
A do tego nie ma tego irytującego ekranu ładowania strony... ^^
Za to przy wysyłaniu postów wyskakuje mi strona z błędem... Post się co prawda wysyła mimo to, ale przydałoby się to naprawić... :/
[ Dodano: Sro 21 Lip, 2004 ]
Hmm... cokolwiek by to nie było, wygląda na to, że już samo się naprawiło ^^"
[ Dodano: Sro 21 Lip, 2004 ]
A nie, jednak nie... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 21-07-2004, 20:21
|
|
|
Z tym błędem to jeszcze zobaczę co jest. Sat, o jaki URL ci chodzi? |
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 21-07-2004, 20:28
|
|
|
Jej chyba chodzi o te okienka do wpisywania URLi w postach, które wyskakują na ekranie edycji posta... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 21-07-2004, 22:31
|
|
|
Te okienka są bardzo wygodne i przydatne - bardzo mnie denerwowało ręczne robienie URLów na poprzedniej WB |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-07-2004, 07:24
|
|
|
W działach: Propozycje i Uwagi. OffTopic i Kącik Komputerowy wyświetla się ,,Brak Postów"
W dziale Games nie wyświetla się ostatni post (mój z 21 lipca) tylko Kaii-a (z 19 czerwca).
Więcej usterek nie zaobserwowałem. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 22-07-2004, 10:18
|
|
|
Jak miło widzieć, że forum znowu działa. Brawa dla Cracka ^^
Aczkolwiek nie jestem przekonany do tych wszystkich nowych wodotrysków. Znając mnie będę musiał się do nich przynajmniej miesiąc przyzwyczajać ;P
Dostrzeżone błędy:
- na stronach z listą tematów wyświetla się tajemniczy napis "Strona 1 z 0"
- "niezwykle obiecujący" link do Statystyk na górze strony prowadzi do nikąd
- no i na głównej znajduje się drobna literówka w opisie działu Administracja: "...na którego łmach". Chyba chodziło o łamy ^^ |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^
Ostatnio zmieniony przez Mazoku dnia 22-07-2004, 10:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 22-07-2004, 10:35
|
|
|
Jak dobrze widzieć że kolejny raz jestem w czymś ostatni, to podnosi samoocene po spaleniu tyyylu rzeczy ;)
Ale ogólnie baardzo miło że znów forum ruszyło. Brawo Crack |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-07-2004, 10:53
|
|
|
Wcale nie, ja też jeszcze nic nie pisałam... Bo zbierałam się, żeby Crackowi pogratulować przez gadulca i przy okazji się podopytywać o wszystko, ale rzeczywistość mnie dopadła...
Moja propozycja byłaby, żeby odznaczyć ww. Orderem Wszechbiblia Restituta.
Forum działa, usterki pomału znikają, a ja bawię się nowym panelem, który dostałam... Ale nie martwcie się, skoro mojego katalogu bibliotecznego nie popsułam, to forum chyba też nie popsuję?
Wiem, wysyłanie postów się jeszcze trochę krzaczy - te "Braki postów" wyglądają zabawnie. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|