Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Wszechbiblii znowu online! |
Wersja do druku |
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-07-2004, 11:35
|
|
|
Niestety. Te braki i złe liczenie stron w widoku tematów to chyba jakiś problem ze strukturą bazy danych... pomaga opcja synchronizacji for, ale tylko do napisania następnego postu.
A, te "łmy" to nie moja robota. Tak już było. :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 22-07-2004, 11:37
|
|
|
co do usterek to ja jeszcze widze taką że nei wszystkie nie przeczytane posty tak mi system zaznacza...
coś takiego mniejwięcej:
-nowy
-stary
stary
-nowy
-nowy
-stary
-stary
czyli posługiwanie sie opcją przeczytaj nieprzeczytane chwilowo sesnu nie ma...zato bardziej od URLi nie rozumiem tego że piost ma wygasnąć za pare tam dni...URLe wg mnie są całkiem przydatne dla kogoś kto sie na tym nie zna a chce cosik wkleić... |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-07-2004, 13:55
|
|
|
Statystyki już działają. Potrzebowały 100 sekund żeby mogły się całe wgrać.
Nadal jest problem z wysyłaniem postów? |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-07-2004, 21:55
|
|
|
No cóż... ja sobie wracam z obozu i co widzę? Stojące forum. nic tylko się cieszyć.
Crack, jesteś wielki! |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-07-2004, 22:01
|
|
|
Eee, czy mi się wydaje, czy gdzieś wcięło topic "Ostatnie co wiadomo o Xellas..."? Ktoś mi to może wyjaśnić? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 22-07-2004, 22:20
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Ktoś mi to może wyjaśnić? |
Ja mogę: nieuważnie patrzysz :P
http://wb.crack.aplus.pl/viewtopic.php?t=1094 |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-07-2004, 22:39
|
|
|
Tak, wiem, że teraz jest, ale wcześniej nie było;P. Xellas może to potwierdzić, bo wcześniej szukała. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-07-2004, 22:45
|
|
|
Ja też szukałam, i nie było. Po czym obejrzałam sobie w profilu Xellas jej posty, znalazłam jeden w tym temacie (był), kliknęłam - i nie stąd, ni z owąd temat pojawił mi się w Multiświecie. Ciekawe, czy przypadkiem czegoś niechcący nie aktywowałam... ^^"
A z uwag do działania forum: link "zobacz posty od ostatniej wizyty" uparcie prowadzi mnie do wywieszki, że takowych nie ma - nawet, jeśli na stronie głównej napisane jest, że takich postów jest kilka.
(i dlaczego wyłaczyliście mi ustalanie koloru nicka? T_T Zielony nie pasuje do awatarka :P)
*edit* Wysłanie tego posta zostało potwierdzone wywieszką "nie można znaleźć strony", a teraz widnieje w dziale Administracja radosne "brak postów". Popsułam! T_T Coś jest naprawdę nie tak z bazą danych ^^" |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-07-2004, 23:06
|
|
|
Serisiu, nie tylko Tobie wyskakuje "nie można znaleźć strony", a na głównej brak postów O__o Co to za przekręt? Cóż, dobrze, że te posty jednak są, tylko ich nie widać ;)
Faktycznie, kto śmiał zabrać Ci ten uroczy fiolecik? Bu... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-07-2004, 07:01
|
|
|
Jak to kto, ja... Włączając stały kolor nicków dla moderatorów sprawiłam, że opcja zmiany koloru nicka została zablokowana dla wszystkich poniżej admina. Uznałam, że fajnie będzie, jeśli w temacie będzie od razu widać, kto jest moderator, a niekoniecznie tylko na głównej stronie na dole. Można dać zamiast tego rangę, ale wtedy z kolei wetnie Ci *Dziecię Chaosu*, moja miła.
Ale proponowałabym jakieś spotkanie (wirtualne) moderatorów w celu dogadania, co ma być, czego nie. Bo mnie się wydaje, że kolory nicków niekoniecznie każdy sobie musi zmieniać, to może posłużyć jako dodatkowy wyróżnik - ale w razie czego gotowa jestem ustąpić, bo to tylko taka moja idea.
(Uwaga: nawet w obecnym trybie mogę ręcznie zmieniać kolory nicków wybranych osób). |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-07-2004, 11:02
|
|
|
Nie mogę napisać posta w Stowarzyszeniu Poszukiwaczy Przygód. Kilka razu pojawił się błąd Zero Sized Reply, później - jak już zaakceptowało - okazało się, że forum jest w stanie niespójnym. W listingu tematów pisze, że zapostowałem, ale jest 0 odpowiedzi. Posta nie ma. W profilu pisze, że mój ostatni post jest w Stowarzyszeniu - ale go tam nie ma. |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-07-2004, 15:46
|
|
|
Proboję zmienić podpis - usilnie powtarza mi, ze ma za duzo znakow, a ma MNIEJ niz 255 ==' |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-07-2004, 08:29
|
|
|
Ech...
DZIEKUJE CRACKOWI ZA POSTAWIENIE FORUM |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-07-2004, 12:21
|
|
|
"Twoja lokalizacja zawiera za dużo znaków"
A żeby was wszystkich pokręciło! Zmianiam podpis - to samo, zmieniam avatar - to samo. Zaraz mnie trafi =='
Proboje wrzucic avatar z sieci zamiast z dysku
Cytat: | Twoja lokalizacja zawiera za dużo znaków
Rozmiar obrazka musi być mniejszy niż 29 kB |
Ma 6,2 __^__
Może mnie trafić szlag? =='
Avellana ruszyla i dziala, dziekuje! ^ ^v |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 25-07-2004, 16:55
|
|
|
Sytuacja opanowana. Chodziło o zupełne głupstwo. Otóż długość pola "lokalizacja", czyli to, co się wyświetla jako "Skąd" została skrócona do 20 znaków. Stąd jeśli ktoś miał dłuższą (a Satsuki miała), to wprawdzie to się wyświetlało, ale dlatego sypało błędami przy każdej próbie zmiany profilu - bo wtedy wczytywały się na nowo wszystkie ustawienia i długość już nie pasowała. Poprawiłam długość pola na 50 znaków, powinno starczyć. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|