Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kluby, spotkania mangowe, stwowarzyszenia, zbiegowiska... |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-10-2004, 08:40 Kluby, spotkania mangowe, stwowarzyszenia, zbiegowiska...
|
|
|
Ktoś należy / uczęszcza na spotkania jakiegoś? Jakie są jego wrażenia? Czy mógłby się nimi podzielić?
Ja jestem w trakcie zapisywania się do Cytadeli Syriusza, kiedy niezbędne formalności zostaną dopełnione (znajdzie się szef, szef znadzie teczke z kartami zgłoszeniowymi, nie zapomni jej przynieść, ja ją wypełnie i zapłace 5zl wpisowego) będę jej dumnym członkiem.
Cytadela Syriusza ma swoje zalety: jest w niej dużo osób, ma taaaaką biblioteczkę książek, mang i czasopism, które (z tego co zrozumiałem) po dogadaniu się z Bibliotekarzem można czytać.
Ma też wady... Na przykład ta comiesięczna składka. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 05-11-2004, 22:48
|
|
|
A ja bym chętnie chciała gdzies uczęszczać, ale nie wiem gdzie.. Wie ktoś może, gdzie można znaleźć informacje na temat spotkań mangowych/ ale nie conwentów/ w Warszawie..? Byłabym wdzięczna za informacje/ wiem, że trochę nie na temat, ale skoro ktoś już o tym napisał, chyba warto sie zapytać, mam nadzieję że nie jest to traktowane jako offtopic/ |
_________________ Nigdy nie poddawaj się przeznaczeniu,
nawet wśród płaczu i złości
jest cos tak potężnego, że nie zdołasz sie oprzeć.
Takie jest prawo miłości.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-11-2004, 20:51
|
|
|
To jest problematyczne... Niekiedy reklamują się w pismach tematycznych, acz tych jest mało, zwykle rozwieszają swe ogłoszenia w sklepach hobbystycznych (acz tych też jest mało), większość ma swoje strony, warto więc szukać w necie wpisując np. w Googlach nazwe rodzinnego miasta + nazwe hobby. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 01-12-2004, 18:16
|
|
|
aha^_^ dziękuję bardzo^^ |
_________________ Nigdy nie poddawaj się przeznaczeniu,
nawet wśród płaczu i złości
jest cos tak potężnego, że nie zdołasz sie oprzeć.
Takie jest prawo miłości.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|