Grupa Devowa |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-02-2005, 10:35 Grupa Devowa
|
|
|
http://wszechbiblia.deviantart.com
Pod tym adresem drodzy państwo znajduje się linkownia do wszystkich forumowiczów posiadających konto na deviantarcie. Aby na tej liście się znaleźć należy:
1. Posiadać konto na devie :P
2. W komentarzach na głównej wpisać chęć zaistnienia na tej liście
3. Ewentualnie można wysłać notkę
4. Zostać zauważonym przez adminki sztuk pięć :P
Pragnę też zaznaczyć, że to ogłoszenie nie zwalnia adminek z dalszego nukania forumowiczów :P
[ Dodano: Pon 21 Lut, 2005 11:50 ]
Ogłoszenie parafialne
(to samo co w journalu na devie, tak coby na pewno kazdy zauwazyl)
Pyo!! Pyo!! Pyo!! Jako samozwancza Main Adminka oglaszam KONKURS!! Konkurs na Dev-IDa dla Wszechbiblii! Wymagania:
1. Forma zupelnie dowolna - moze byc tradycyjne, moze byc oekaki, moze byc cokolwiek innego
2. Preferowany kolor, aczkolwiek niekoniecznie
3. Na IDku musi byc:
- kot
- przynajmniej jeden forumowicz (a najlepiej niech bedzie tego duzo)
4. Nalezy tez zaznaczyc, ze o ile atrybutem moderatorow z forum jest miotla, o tyle adminki grupy devowej trzymaja w lapach ZMIOTKI I SZUFELKI. To tak jakby ktos pytal i mial watpliwosci.
Prace nalezy nadsylac do mnie na maila Mai_chan_13@poczta.onet.pl spakowane w ZIPIE lub wcale (to wazne! Arty spakowane w rarze beda odsylane). Nastepnie prace zostana umieszczone tutaj a potem nastapi powszechne glosowanie lub jakas inna forma wylonienia zwyciezcy
Termin: 31 marca (miesiac wam na pewno wystarczy, co?)
Wszelkie watpliwosci prosze zglaszac w komentsach lub na forum we wlasciwym temacie (zalozonym przez nizej podpisana )
Podla Mai dziekuje za uwage! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 21-02-2005, 15:41
|
|
|
hehehehehe, no to lapie zmiotki i szufelki i rysujemy.. a mozna zamiast kota wlepic szczurka i chomika :P?? bo mam kociwstret:P i czy trzeba prace wysylac w zipku a nie lepiej wyslac link gdzie na DA jest art umieszczony :>??
woow moj avatarek jest na liscie :) spoko:) |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 21-02-2005, 15:44
|
|
|
Arty wszystkie chciałam umieścić później na końcie WB - oczywiście za zgodą uczestników ;) Dlatego prosiłam na maila do mnie, żebym później mogła zamieścić ^^ A kot ma być. Bo tak :P (A tak serio - bo jest na logu WA) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 21-02-2005, 19:57
|
|
|
okya, jak musi byc kot to bedzie:P sama glowka ^^" |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 25-04-2005, 20:43
|
|
|
Panie i panowie devowicze...
MAMY PIERWSZĄ PRACĘ KONKURSOWĄ!!
W związku z powyższym poganiam... Termin do końca kwietnia, jak ktoś nie pamięta...
(WIEM, że w journalu jest literówka, jutro poprawię...) |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 02-05-2005, 19:03
|
|
|
no i jak zawsze sie niewyrobilam_^_" |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 02-05-2005, 19:15
|
|
|
NIKT się nie wyrobił >< Czy ja mam was zabić, czy jak? Albo stać wam nad głowami i dręczyć? Ludzie no bez jaj...
Nie uznaję czegoś takiego jak wygrana walkowerem. Dlatego nadal czekam. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 04-05-2005, 11:23
|
|
|
Ja mam szkic. Tylko szkic. Ale mam >P Wezme się i może za jakis czas skończę >.> |
|
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 04-05-2005, 19:04
|
|
|
eee.... to ma byc kot i jakies forumowe ludki (a musza byc podobne i wogole jakos sie tak kojarzyc?? czy moge naciapac bande zeswirowanych SD??)
i .. moje by bylo dopiero po6 maja, po maturce z angolka;) tak na 8.. moze byc:D?? |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 04-05-2005, 20:25
|
|
|
Mogą być SD-ki, byle dało się choć trochę rozpoznać. Jako podgląd "jak to może wyglądać" polecam pracę Razuri - jest na devie na konice shinigami-chan02 (znajdziesz, na pewno). Kot ma być. Może być po maturce. Tym bardziej że póki co jestem słabo osiągalna.
Jutro mam pisemny egzamin z niemca, 23 mam ustny z tegoż. Toteż za prędko to ja tego nie podsumuję. Módlcie się za mnie... |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 04-07-2005, 16:29
|
|
|
<smiech pelen satysfakcji> a ja to mam juz za soobaa, a ja to mam juz za soobaa ^_^v mam nadzieje, ze ID sie podoba :3
Aha, mam pytanie: konkurs juz skonczony czy jeszcze czekacie na jakies pracki? :3 skonczcie szybko, bo chce wygrac! >D (a nuz jeszcze ktos cos przesle i wtedy juz na pewno nie wygram..o.o') |
_________________ Do it with Tanuki!
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 18-07-2005, 12:16
|
|
|
Kurde, już prawie zapomniałam o grupie...
A zatem - pracek innych nie dostałam, to i wygląda na to, że Raz wygrała walkowerem.
Jednakowoż...
Pozostaje problem ze zmianą nazwy. Tzn. strona zmieniła nazwę a grupa zmienić jej nie może... Dlatego zastanawiam się, co też z tym fantem zrobić i nie mam pomysłu. Założyć nową grupę? Zarzucić ideę? Oddać grupę Agit (Jako osoby z ekipy strony noszącej teraz miano Wszechbiblii i autorki tej nazwy)? Czy zrobić coś jeszcze innego? Prosiłabym o jakąś pomoc, bo ja naprawdę nie wiem jak rozwiązać to zachachmęcenie... |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 18-07-2005, 17:28
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Dlatego zastanawiam się, co też z tym fantem zrobić i nie mam pomysłu. Założyć nową grupę? Zarzucić ideę? Oddać grupę Agit (Jako osoby z ekipy strony noszącej teraz miano Wszechbiblii i autorki tej nazwy)? |
Zaproponuj grupe Agit i popros czy zgodzilaby ie zeby grupa dalej tak sie nazywala jesli ona jej nie zechce (ewentualnie). Mysle ze tak byloby najuczciwiej.
Mai_chan napisał/a: | Czy zrobić coś jeszcze innego? Prosiłabym o jakąś pomoc, bo ja naprawdę nie wiem jak rozwiązać to zachachmęcenie... |
A co mozna innego zrobic i byc fer wobec innych i siebie? |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-07-2005, 10:55
|
|
|
Możesz spróbować napisać do osób odpowiedzialnych za serwis deviantART, wyjaśnić sytuację i poprosić o zmianę nazwy. Powinno się udać. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 20-07-2005, 11:12
|
|
|
Crack napisał/a: | Możesz spróbować napisać do osób odpowiedzialnych za serwis deviantART, wyjaśnić sytuację i poprosić o zmianę nazwy. Powinno się udać. |
Prosze czytac FAQ na DA - cos takiego jak zmiana nazwy jest niemozliwa, i Jark by mnie zabil, gdybyscie zawracali tym glowe adminom. O. |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
|